Velká věštba na listopad pro Střelce: Nevěřte pomluvám, nebudou pravdivé

STŘELEC: Měsíční horoskop na listopad 2023

Co čeká Střelce v jedenáctém měsíci roku 2023? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat, a co byste naopak neměli promeškat? A jaký magický rituál vám pomůže ochránit vaše srdce? Přečtěte si předpověď na listopad, kterou pro Střelce z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Na listopad vám z tarotových karet vychází karta Sedmička mečů, která varuje před myšlenkami, které vás mohou strašit a ve skutečnosti nemusí jít o nic vážného, protože vaše starosti jsou pouze ve vaší hlavě. Můžete se setkat s pomluvami a komentováním nekompetentních lidí, kteří mají pocit, že všemu rozumí, a přitom jen čeří vodu. Ale o nic vážného nepůjde.

Co říkají mariášové karty?

Začátek listopadu bude ve znamení neshod mezi přáteli, někdo vám může říct něco, co nebude pravda, třeba že viděl vašeho partnera objímat se s někým jiným, nevěřte tomu, nemusí to být pravda. Celá situace se vysvětlí ve druhé polovině měsíce. Buďte opatrní, takové energie jsou ve vzduchu a tak počítejte s různými nedorozuměními, byť nebudou špatně míněné.

Je vidět štěstí v lásce a také udobřování. Přichází nečekané výdaje, které jsou spojené s vaším povoláním, něco si budete muset zaplatit, možná nějaké potřebné povolení, možná nějaké školení. Vše se vám povede zařídit v termínu. I ti, co to nechají na poslední chvíli, budou mít nakonec štěstí a stihnou vše vyřídit, aby měli klidnější prosinec.

Rituál pro Střelce na listopad

Protože listopad je měsíc, kdy se stírají rozdíly mezi světy a vy se nemusíte cítit doma dobře, zkuste dát do vykuřovací misky rozmarýnu. Dokáže vyhánět mrtvé, funguje skvěle proti křečím, zbaví vás negativních energií a ochrání vaše srdce.

Listopadový výklad karet pro znamení Střelce od Helen Stanku:

ZDROJ: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)