Velká věštba na listopad pro Blížence: Dejte si pozor na cestách, hrozí vám ztráta

BLÍŽENCI: Měsíční horoskop na listopad 2023

Co čeká Blížence v jedenáctém měsíci roku 2023? Na co by si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co by neměli promeškat? A jaký rituál pomůže, aby se doma cítili dobře? Přečtěte si předpověď na listopad, kterou pro Blížence z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Na listopad vám z tarotových karet vychází Dvojka mečů, což znamená, že si budete hájit své hranice, možná si také někdo bude vymezovat hranice s vámi. Pamatujte, že je jen na vás, co si necháte od druhých líbit.

Co říkají mariášové karty?

Mariášové karty na první listopadovou dekádu předpovídají, že můžete být vystaveni nějakým nepříznivým vlivům, především na cestách. Tak si dejte pozor, ať zbytečně neplatíte pokuty, nebo nezpůsobíte nějaký karambol. Ale na druhou stranu vás na cestách může provázet příjemná společnost. Tak jen nohu z plynu, a pokud cestujete jinak než autem, hlídejte si své věci a doklady, ať se vám neztratí.

Ve druhé dekádě se konečně dozvíte zprávu, na kterou jste čekali delší dobu, zjistíte, jak to k vám má člověk, na kterém vám záleží. Budete polichoceni, ale to je zatím všechno, protože pak zase budete čekat.

Ve třetí dekádě už se vše ale otočí, těšit se můžete na vydařená rande i schůzky, čeká vás štěstí v lásce i setkání s lidmi, se kterými se budete cítit dobře. Vypadá to, že do sebe zainvestujete, především do péče o své tělo, a dopřejete si zkrášlující proceduru, možná navštívíte zubaře, abyste měli krásný bílý úsměv, budete se prostě věnovat věcem, které vám dělají dobře.

Rituál pro Blížence na listopad

V listopadu vás mohou přepadnout podivné pocity, není divu, otevírají se brány mezi světy a z druhé sféry přichází spolu s blízkými i ztrápené duše a vy se náhle nemusíte cítit komfortně ve vlastním domově. V tom případě použijte bobkový list, dejte jej do vykuřovací misky a zapalte. Bobkový list dokáže totiž vyhánět právě ty neživé duše, o které doma nestojíte.

Listopadový výklad karet pro znamení Blíženců od Helen Stanku:

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)