Velká věštba na listopad pro Býky: Nenechte se zatáhnout do cizích sporů

BÝK: Měsíční horoskop na listopad 2023

Co čeká Býky v jedenáctém měsíci roku 2023? Na co by si měli dát pozor, čeho se vyvarovat, a co by naopak neměli promeškat? A jaký rituál jim pomůže přivolat do života novou lásku? Přečtěte si předpověď na listopad, kterou pro Býky z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Z tarotových karet vám na listopad vychází karta Síla. Budete mít odhodlání a sílu, budete se pouštět s vervou do věcí, na kterých vám záleží. Hlídejte si, aby někdy té síly nebylo přespříliš, abyste někomu neřekli něco, čeho byste později litovali. Pamatujte, že největší sílu má právě ten, kdo dokáže sám sobě poručit. Mohou se vám plnit možná trošku nechtěně přání, proto velmi dobře zvažte, než něco vypustíte z úst. Než si něco budete přát, dobře si promyslete, co opravdu chcete, aby nastalo.

Co říkají mariášové karty?

Mariášové karty vám na listopad předpovídají menší mrzutosti, které se budou týkat bydlení. Budete hledat způsob, jak bydlení zlepšit, upravit a nastavit tak, aby lépe fungovalo a líbilo se vám. Přijde k vám také nečekaná zpráva od vašich přátel, která vám přinese nějaké zajímavé a nové nápady a trendy a vy se tomu přizpůsobíte.

V druhé dekádě listopadu buďte opatrní na to, co vám kdo bude říkat. Doma by to sice mohlo být fajn, ale v práci to vypadá na zemětřesení. Někdo se vám bude snažit podsouvat a říkat něco, co není pravda. Sledujte, co z toho ten člověk má. Jedině tak si dokážete uchovat chladnou hlavu a nenecháte se zatáhnout do cizích sporů.

Třetí dekáda už bude mnohem příjemnější. Nezadaní a možná i zadaní mohou objevit ve svém okolí nového ctitele či ctitelku. Pokud to není člověk v uniformě, například hasič, dávejte si pozor, protože se z něj může vyklubat lump. Rozmyslete si, kdo si opravdu zaslouží vaši pozornost, a kdo ne.

Rituál pro Býky na listopad

V listopadu je čas na čištění vašeho obydlí, kdy spolu se smetím pomyslně vymetete také negativní energii z vašeho domova. Zkuste dát do vykuřovací misky šípek, ten zažene zloděje a různé škůdce a přitáhne vám do života lásku.

Listopadový výklad karet pro znamení Býka od Helen Stanku:

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku — Kartářky světla)