Poselství andělů na víkend od 25. srpna: Snažte se vyvážit osobní a pracovní život

Pracujete příliš tvrdě, budujete kariéru, hromadíte materiální věci, ale zapomínáte na dostatečný odpočinek. Je nejvyšší čas, abyste to napravili. Co dalšího vzkazují andělské karty na tento víkend?

Karta na tento víkend: Osmička země

Tato karta symbolizuje stabilitu, pevné základy a zabezpečení. Dosáhli jste určitého stupně úspěchu a vytvořili jste bezpečný domov i vše potřebné pro pohodlný život. Je to ale také varování, abyste si vážili a chránili všechno, čeho jste již dosáhli. Nic z toho totiž není samozřejmost.

Osmička země může připomínat důležitost hodnot a materiálních aspektů života, ale na druhou stranu se možná soustředíte na své materiální cíle a potřeby, jako jsou finance, kariéra nebo majetek, až příliš. Vězte, že velmi důležitá je rovnováha. Snažte se vyvážit svůj pracovní a osobní život. Pokud za sebou máte náročné pracovní období, pamatujte na odpočinek.

Čtěte také: Finanční horoskop: Štíři umí šetřit, Býci vůbec. Která znamení utrácejí nejvíc peněz?

V pracovní oblasti je vhodný čas na to, abyste rozvíjeli dál své znalosti a schopnosti. Možný je také návrat zpátky do školy, rekvalifikační kurz nebo vzdělávací seminář. Všechno, co se teď naučíte, v bohaté míře zúročíte i později v dalším životě, tak vybírejte kurzy dobře. Mějte neustále otevřenou mysl a buďte připraveni využít nového růstu.

Vztahy, které už dlouhodobě nefungují, se právě v těchto dnech mohou rozejít velmi přátelsky a v klidu. Pokud máte pocit, že byste vztah mohli zachránit, udělejte to. Promluvte si s partnerem, nastavte nová pravidla, ale hlavně sdělte své pocity bez emocí a výčitek. Naslouchejte dobře i vy partnerovi, tomu, co se vám snaží říct už delší dobu, pak pochopíte, proč váš vztah nemohl fungovat. Budete také velmi mile překvapeni reakcí partnera, protože jste už ani nedoufali, že by se ve vašem vztahu mohla znovu objevit láska a porozumění.

Jaké bude září podle Helen Stanku?

Sdílejte článek
Štítky výklad karet výklad z karet andělé andělské karty andělské poselství poselství andělů

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.