Poselství andělů na víkend od 27. října: Pozor na stres, odrazí se na vašem zdraví

Život bez stresu si asi téměř nikdo z nás nedokáže představit. Ale stres je také velmi nebezpečný protivník, který se odrazí dříve či později na vašem zdraví. Proto se ho snažte ve svém životě eliminovat. Co dalšího vzkazují andělské karty na tento víkend?

Karta na tento víkend: Devítka vzduchu

Karta Devítka vzduchu symbolizuje myšlení, komunikaci a intelekt. Naznačuje, že více než kdy jindy budete potřebovat pozitivní myšlení, protože negativní myšlenky vás zbytečně brzdí ve vašem rozvoji a postupu v životě. A to stejné platí i o lidech, obklopujte se pozitivními lidmi, škarohlídy, kteří si neustále na něco stěžují a vysávají z vás energii, ve svém životě nepotřebujete.

Zamyslete se nad tím, v jak moc velkém stresu v poslední době žijete. Pokud vnímáte, že jste prakticky neustále unavení a vystresovaní, je na čase začít s tím něco dělat. Naučte se vyhýbat stresovým situacím, a pokud to není možné, využijte všechny dostupné prostředky, jak se nahromaděného stresu zbavit. Skvělým pomocníkem je meditace, ale vystačíte si i s procházkou podzimně zbarvenou přírodou. Ať tak či tak, snažte se stres ve svém životě omezit na minimum, je to velký nepřítel zdraví.

Čtěte také: 6 největších rebelů podle horoskopu: S Berany a Blíženci se nudit nebudete

Ve vztazích možná až příliš analyzujete a přemýšlíte nad vším, co partner udělá. Kvůli tomu se můžete cítit přetížení myšlenkami a starostmi o vztah. Zkuste se uvolnit a více důvěřovat svým instinktům, neděje se nic zásadního, to jen vaše ego si pohrává s vaší myslí. Ve chvíli, kdy nepodlehnete negativním myšlenkám, přijde uklidnění nejen k vám, ale také do vašeho vztahu.

Sny mohou být v tyto dny velmi jasnovidné, tak si dejte na noční stolek papír a tužku a zapisujte si je. Snažte se rozluštit, co se vám snaží naznačit, pobavte se o nich s přáteli, získáte tak další úhel pohledu a možná něco z toho, co vaši přátelé řeknou, vám pomyslně rozsvítí varovnou kontrolku a vy okamžitě budete vědět, jak se zachovat. Potrápit vás může také nespavost, snažte se před spaním nepřijímat žádné negativní zprávy.

Jaký bude týden podle Helen Stanku, si poslechněte ve videu:

Sdílejte článek
Štítky zdraví stres výklad karet výklad z karet andělské karty andělské poselství poselství andělů

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.