Poselství andělů na víkend od 29. prosince: Přichází období lásky, štěstí a harmonie

Všechno, po čem jste dosud jen marně toužili, k vám právě teď přichází. Věci se ve vašem životě vyvíjejí tak, jak jste si přáli. Co dalšího vzkazují andělské karty pro tento víkend?

Karta na tento víkend: Devítka vody

Devítka vody symbolizuje jedinečný aspekt emocí, lásky a spojení s vnitřním světem. Tato karta nese energii hojnosti a naplnění v oblasti emocí. Vyzývá k ponoření se do vlastního nitra a prozkoumání hloubky svých citů. Je to karta, která vám připomíná, že láska a radost jsou všude kolem nás, a i když se vám to nemusí zdát, jsou dosažitelné pro každého.

Vaše přání se stávají skutečností. Možná tomu ani nebudete chtít uvěřit, ale před vámi je období lásky, radosti a harmonie. Ze všech stran budete obklopeni podporou, porozuměním a láskou. To, po čem jste tak dlouho toužili, se konečně objevuje ve vašem životě a naplňuje vás radostí a pocitem nezměrného štěstí.

Mohlo by vás zajímat: Velký horoskop na leden: Kozorohy čeká vášeň a láska, Štíry stěhování

Zkuste se na chvíli zastavit a zaměřit se na své nitro a hlubokou sebereflexi. Vyzkoušejte meditaci nebo alespoň buďte chvíli jen sami se sebou a vnímejte své tělo a emoce, které jím proudí. Toto hledání vnitřní rovnováhy může přinést do vašeho života klid a mír. Nezapomínejte, že hojnost není pouze materiální, ale existuje i v naší duši.

Pokud jste dlouho nemohli najít práci, která by vás naplňovala, tak vězte, že dostanete nabídku, která se neodmítá. Dařit se vám bude i na poli lásky. Ti, kteří mají dlouhodobý vztah, zažijí znovuoživení lásky a vášně. Ti, kteří lásku hledají, mají šanci potkat svou spřízněnou duši.

Leden podle výkladu karet:

Sdílejte článek
Štítky láska emoce výklad karet andělské karty andělské poselství poselství andělů

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 3. 5. 2024

Vaše síla spočívá ve vašich vnitřních zdrojích, Berani. Dnes zjistíte, že se ve vás tyto zdroje otevřely. Zjistíte, že vaše emoce jsou tváří v tvář chaosu klidné a pod kontrolou. Tento čas nových začátků je nesmírně důležitý. Bylo by vhodné, abyste prozkoumali své nitro a napravili všechny vnitřní zvláštnosti, které by vám v budoucnu mohly působit potíže.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.