Poselství andělů na víkend od 29. prosince: Přichází období lásky, štěstí a harmonie

Všechno, po čem jste dosud jen marně toužili, k vám právě teď přichází. Věci se ve vašem životě vyvíjejí tak, jak jste si přáli. Co dalšího vzkazují andělské karty pro tento víkend?

Karta na tento víkend: Devítka vody

Devítka vody symbolizuje jedinečný aspekt emocí, lásky a spojení s vnitřním světem. Tato karta nese energii hojnosti a naplnění v oblasti emocí. Vyzývá k ponoření se do vlastního nitra a prozkoumání hloubky svých citů. Je to karta, která vám připomíná, že láska a radost jsou všude kolem nás, a i když se vám to nemusí zdát, jsou dosažitelné pro každého.

Vaše přání se stávají skutečností. Možná tomu ani nebudete chtít uvěřit, ale před vámi je období lásky, radosti a harmonie. Ze všech stran budete obklopeni podporou, porozuměním a láskou. To, po čem jste tak dlouho toužili, se konečně objevuje ve vašem životě a naplňuje vás radostí a pocitem nezměrného štěstí.

Mohlo by vás zajímat: Velký horoskop na leden: Kozorohy čeká vášeň a láska, Štíry stěhování

Zkuste se na chvíli zastavit a zaměřit se na své nitro a hlubokou sebereflexi. Vyzkoušejte meditaci nebo alespoň buďte chvíli jen sami se sebou a vnímejte své tělo a emoce, které jím proudí. Toto hledání vnitřní rovnováhy může přinést do vašeho života klid a mír. Nezapomínejte, že hojnost není pouze materiální, ale existuje i v naší duši.

Pokud jste dlouho nemohli najít práci, která by vás naplňovala, tak vězte, že dostanete nabídku, která se neodmítá. Dařit se vám bude i na poli lásky. Ti, kteří mají dlouhodobý vztah, zažijí znovuoživení lásky a vášně. Ti, kteří lásku hledají, mají šanci potkat svou spřízněnou duši.

Leden podle výkladu karet:

Sdílejte článek
Štítky láska emoce výklad karet andělské karty andělské poselství poselství andělů

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.