Velký horoskop na leden: Kozorohy čeká vášeň a láska, Štíry stěhování

AURA: Měsíční horoskop na leden 2024

Co vám předpovídají hvězdy na první měsíc roku, kdy si dáváte předsevzetí a s nadějí se díváte vstříc novým začátkům? Jak se vám bude dařit v práci, ve vztazích nebo jak na tom budete se zdravím? Přečtěte si velký horoskop na leden 2024.

Je tu nový měsíc a my pro vás máme horoskop pro všechna znamení zvěrokruhu. Přečtěte si, co vás čeká v různých oblastech vašeho života, které znamení vám přinese štěstí, a s kterým budete mít naopak problémy.

Beran

Změny budou provázet všechny vaše životní oblasti. Sice změny snášíte vcelku dobře, ale tentokrát to pro vás bude spíš potíž než radost. Potřebujete chvilku stability a být konstantní ve svých aktivitách, abyste si odpočinuli. Jenže ono vás to bude nutit odhodit vše, co už je nefunkční. Udělejte to rychle a uleví se vám.

Přečtěte si podrobný horoskop na leden pro Berana.

Býk

Vždy, když jste zamilovaní, tak se vám daří vše vyřešit a zdolat všechny překážky. A teď to bude ještě lepší v tom smyslu, že jste si toho všeho vědomi, a tak si to budete náležitě užívat a necháte, aby k vám všechny ty výhody přišly bez vašeho úsilí. Budete jen pozorovatelé.

Přečtěte si podrobný horoskop leden pro Býka.

Blíženci

Každý rok si dáváte předsevzetí, ale nikdy jste je ještě nedotáhli do konce. Letos to chcete udělat jinak a taky to bude daleko lepší pro váš dobrý pocit, protože pak máte vůči sobě očekávání a následně přichází zklamání, což vám sníží sebevědomí. Nechte vše jen tak bez nároků na sebe.

Přečtěte si podrobný horoskop na leden pro Blížence.

Rak

Odpočiňte si a dejte si opravdu záležet na tom, že nebudete vůbec nic řešit a nikomu odpovídat na zprávy. Můžete tak načerpat poslední energii, kterou budete potřebovat na všechny vaše projekty, co vás nejen tento měsíc čekají.

Přečtěte si podrobný horoskop na leden pro Raka.

Lev

Máte tolik energie, že byste ji mohli rozdávat, a to ve všech oblastech vašeho života. Možná je dobrý nápad vymyslet nové projekty anebo začít nové věci. Zkuste třeba kurz tance, malování nebo keramiky, bude vás to bavit.

Přečtěte si podrobný horoskop na leden pro Lva.

Panna

Hned na začátku měsíce zažijete žárlivou scénu a uvědomíte si, že to, co jste si opravdu přáli, asi není to pravé. Hádka přijde i kvůli nějakému setkání. Pak přijde velká změna týkající se obrovské lásky. Což přinese konečně pocity jistoty a osudových nových začátků. Koncem měsíce se můžete rozhodovat mezi láskou a beznadějí.

Přečtěte si podrobný horoskop na leden pro Pannu.

Váhy

Rok začínáte s přízní osudu. Bude se vám dařit ve všech ohledech a souvislostech. Budete překvapeni, jak dobře se vše vyvíjí a že se neobjevují nějaké překážky. Bude až podezřelé, jak se vše rychle vyřeší. Berte to tak, že potřebujete aspoň měsíc na to, abyste si odpočinuli.

Přečtěte si podrobný horoskop na leden pro Váhy.

Štír

Na začátku měsíce můžete zažít nějaké přesuny nebo stěhování. Vše se bude týkat nějaké záležitosti, kterou jste neřešili, a teď se na to budete cítit sami. Přijde rozhodování, ale i beznaděj z toho, že to není stabilní, ale jednou nahoře a jednou dole. Čekají vás i nové začátky v něčem, o čem jste si mysleli, že je to jen iluze nebo sen, co se nemůže splnit, ale on se vám splní. Koncem měsíce přijdou hádky, ale i láska.

Přečtěte si podrobný horoskop na leden pro Štíra.

Střelec

Nemáte rádi rozhodování, a přesto vás čeká celý měsíc rozhodování a nebude to pro vás jednoduché. Snažte se udělat vnitřní inventuru, abyste věděli, co opravdu chcete, ale hlavně co opravdu potřebujete. Někdo z vašich dětí bude chtít koupit psa, dobře si promyslete, zda jste na to připraveni.

Přečtěte si podrobný horoskop na leden pro Střelce.

Kozoroh

Hned na začátku měsíce vás čeká velká láska, budete doslova zamilovaností lítat někde hodně vysoko v oblacích. To vaše vznášení se vám přinese velké změny týkající se náhlého ukončení boje se žárlivostí. A tak se vše uklidní a přinese to klid do všech oblastí vašeho života. Koncem měsíce se posunete.

Přečtěte si podrobný horoskop na leden pro Kozoroha.

Vodnář

Někdy máte pocit, že vše je jen iluze, že realita je úplně jiná než ta, kterou prožíváte. A to vás znervózňuje. Potřebujete najít nějakou jistotu, od které se odrazíte a začnete žít. Tento měsíc zažijete překvapení, které se před vámi objeví, aniž byste to čekali, a bude to zpočátku nedůvěryhodné, ale na konci měsíce se vše vyjasní.

Přečtěte si podrobný horoskop na leden pro Vodnáře.

Ryby

Začátkem měsíce vás čeká rozhodování spojené s beznadějí, protože se nebudete umět rozhodnout, zda se budete stěhovat, budete dělat nějaké přesuny, nebo začnete něco nového. Hádky přicházejí, protože něco nechcete řešit, ale přijdou nové začátky a ty vám udělají radost. Nezadaní mohou v druhé půlce měsíce někoho potkat a zamilovat se a bude z toho okamžitý vztah. Na konci měsíce uzavřete minulost.

Přečtěte si podrobný horoskop na leden pro Ryby.