Poselství andělů na víkend od 6. října: Nezapomínejte pečovat sami o sebe

Také patříte mezi ty, co více péče věnují svým blízkým a přátelům, ale na sebe jim už jaksi nezbývá čas? Pokud ano, pak to napravte, postavte sami sebe na první místo a dělejte věci, které vás baví a naplňují. Co dalšího předpovídají andělské karty pro tento víkend?

Karta pro tento víkend: Sedmička země

Sedmička země symbolizuje potřebu stability a trpělivosti, je to karta, která vám připomíná, jak důležité je mít vybudované pevné základy, na kterých je možné stavět. Nabádá vás, abyste nezapomínali při vší té starosti o ostatní také sami na sebe, abyste se naučili pečovat o své potřeby a dávat se na první místo svého pomyslného řebříčku. Jen tak můžete žít spokojený a naplněný život.

V pracovní oblasti můžete pociťovat únavu, možná jste uprostřed velkého projektu a nevidíte jeho konec, jste unavení a rádi byste za svou dřinu sklidili také nějakou tu odměnu. Nemusíte se bát, odměna a uznání je již blízko, jen musíte vydržet a nepolevovat ve svém úsilí. Ohlédněte se za vším, co jste doteď udělali, zjistíte, že je za vámi pořádný kus práce. Odměňte se za svou snahu sami tím, co máte rádi.

Čtěte také: Velký horoskop na říjen: Berani by měli uzavřít minulost, Vodnáře čekají změny

Ve vztazích bude nezbytná trpělivost. I když se snažíte naznačovat, co vám ve vztahu nevyhovuje, partner vůbec nic nechápe a vy možná nabýváte dojmu, že vás ani chápat nechce. Není tomu tak, jen jednoduše nerozumí náznakům, sedněte si spolu a řekněte mu naprosto upřímně, co byste chtěli a navrhněte, jak byste mohli problémy urovnat. Uvidíte, jak velké změny se ve vašem vztahu začnou dít.

Tato karta vám také připomíná, abyste nezapomínali na péči o vaše zdraví. Není to jen péče o tělo, ale také o duši. Právě teď se venku vše barví do nádherných barev podzimu, vydejte se proto na procházku, v přírodě si skvěle vyčistíte hlavu a problémy se vám najednou budou zdát mnohem menší. Někdy je potřeba na chvilku poodstoupit, abyste si uvědomili, že nic se nejí tak horké, jak se uvaří.

Jaký bude říjen podle Helen Stanku a jejích karet?

Sdílejte článek
Štítky vztah výklad karet andělé andělské karty andělské poselství poselství andělů

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.