Poselství andělů na víkend od 8. září: Čeká vás rozhodování, nebojte se říct někomu o radu

V těchto dnech budete mít pocit, že neustále musíte něco řešit a rozhodovat se. Pokud se na rozhodnutí necítíte, požádejte o radu někoho zkušenějšího, vyplatí se vám to. Co dalšího vzkazují andělské karty na tento víkend?

Karta na tento víkend: Král vzduchu

Král vzduchu symbolizuje intelekt, racionální myšlení a schopnost jasné komunikace. Může vám připomínat, že je nejvyšší čas pro otevřenou a upřímnou konverzaci s ostatními lidmi. Možná jste v posledních dnech tak moc zahleděni do vlastních starostí, že jste úplně přestali naslouchat druhým. Je na čase, abyste to změnili.

V pracovní oblasti na vás mohou čekat nepříjemné úkoly a rozhodování. Jestliže jste začátečníci a nevíte si rady, nebojte se říct o radu zkušenějším, je to mnohem lepší, než abyste udělali chybu, která by vás mohla stát místo. Ale pokud jste si naprosto jisti svou pravdou, pak se nebojte ji hájit a prosadit svůj názor. Buďte otevření novým nápadům a komunikujte s kolegy. Asi už jste si vyzkoušeli, že týmová práce většinou vede k lepším výsledkům.

Přečtěte si také: Velký horoskop na září: Jak se vám bude dařit v práci a ve vztazích?

Tato karta vás také nabádá, abyste neusnuli na vavřínech a neustále se vzdělávali a získávali nové znalosti v oborech, které vás živí, ale i v těch, které vás baví. Nikde není psáno, že byste jednou v tom, co je prozatím váš koníček, nemohli také podnikat. Pokud máte možnost, přihlaste se na zajímavý kurz a doplňte své znalosti. Vyšle-li vás šéf na pracovní cestu nebo rekvalifikační kurz, neodmítejte, počítá s vámi i do budoucna a získané znalosti se vám budou hodit.

V oblasti lásky a vztahů vás čeká nejspíš období, kdy si budete obhajovat své názory. Možné jsou neshody s partnerem a je jedno, jestli to bude kvůli novému bydlení, plánu na víkend, nebo máte mezi sebou již delší dobu nějaký spor. Jisté je, že bude nutné, abyste spolu vše vykomunikovali ke vzájemné spokojenosti. Nezadaní mají šanci potkat velmi zajímavého partnera, který je překvapí svou vyrovnaností a schopností komunikace. Nenechte se však ošálit a nedejte na první dojem, může jít o někoho, kdo jen ovládá mistrně schopnost manipulace.

Jaké bude září podle Helen Stanku?

Sdílejte článek
Štítky rada výklad karet andělské karty andělské poselství poselství andělů

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.