Poselství andělů pro čtvrtek 15. června: Naučte se přiznat chybu, děláme je všichni

Ať už se vám povedlo udělat chybu v práci, nebo ve vztazích, řešení je jednoduché – přiznejte si ji a pak ji napravte. Co dalšího dnes dělat podle andělských karet?

Karta pro dnešní den: Řešení

Karta Řešení obvykle symbolizuje nalezení odpovědí, vyřešení problémů a nalezení cesty vpřed. Problémy, které jste dlouho odsouvali do pozadí, je potřeba začít řešit, jinak by vám snadno mohly přerůst přes hlavu. Nemusíte se bát, hned, jak se na ně zaměříte, začnou k vám proudit zprávy, které vám s nalezením odpovědí pomohou.

Jste-li ve vedoucí pozici, nejspíš vás čeká zaučování nějakého nováčka. Buďte vůči němu trpěliví a shovívaví, sami jste začínali a museli se všechno naučit. Vzpomeňte si na tuto dobu a nalaďte se na pozitivní vlnu. Nejste-li ve vedoucí pozici, je dost možné, že budete potřebovat radu někoho kvalifikovaného. Nebojte se zeptat někoho, komu důvěřujete. Pamatujte, že není ostuda požádat o pomoc. A to se týká i všech vztahových záležitostí.

Čtěte také: Vyložené karty Helen Stanku. Heidi Janků má k tajemnu velmi blízko, je z duchařské rodiny

Pokud řešíte ve vztahu problémy a máte pocit, že už nevíte, jak se pohnout z místa a jak dál, zkuste společně s partnerem vyhledat odborníka, který vám pomůže na vaše problémy nahlédnout v úplně jiném světle. Uvidíte, že najednou půjde všechno vyřešit bez hádek a sporů. Jestliže partner odmítá, klidně jděte sami, nestranný pohled vám může nabídnout možnosti řešení.

Tato karta vás také nabádá, abyste převzali odpovědnost za své činy. Pokud jste udělali chybu, neházejte ji na druhé, stejně by se pravda nakonec provalila a vy byste vypadali jako lháři, kteří se snaží uškodit někomu jinému. Každý dělá chyby a každá chyba se dá nějakým způsobem napravit. A vám se to povede docela určitě.

Podívejte se, jaký bude červen podle výkladu karet Helen Stanku:

Sdílejte článek
Štítky výklad karet výklad z karet andělé andělské karty andělské poselství poselství andělů karta dne

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.