Poselství andělů pro čtvrtek 22. června: Důležitá rozhodnutí dnes raději odložte

Vaše tělo vyloženě křičí po odpočinku, pokud je to jen trošku možné, vezměte si dnes volno a určitě nedělejte žádná unáhlená rozhodnutí. Co dalšího vzkazují andělské karty?

Karta pro dnešní den: Poustevník

Karta Poustevník je často spojována s introspekcí, samotou a hledáním duchovního poznání a připomíná, že je nejvyšší čas na chvíli poodstoupit od vnějšího světa a věnovat se hlubšímu duchovnímu vývoji. Je skvělý čas na meditaci a hledání vnitřní moudrosti.

Ať už řešíte cokoliv, budete nejspíš potřebovat čas a prostor na to, abyste učinili zásadní rozhodnutí. Nespěchejte na sebe a nedělejte unáhlené závěry, kterých byste později mohli litovat. Pokud máte ve svém okolí někoho, komu opravdu důvěřujete a kdo rozumí dané problematice, nebojte se ho požádat o vhled a názor. Neznamená to, že se musíte zařídit podle rad dotyčného, jen budete mít i odosobněný náhled na danou věc, a to se vždycky hodí.

Čtěte také: Červnu podle numerologie vládne čtyřka: Je čas si vše srovnat a zorganizovat

Dny mohou být pro vás velmi stresující, naučte se proto techniky, jak zvládat stres. Pomáhá pohyb, ideální je procházka v přírodě. Sedněte si na chvíli pod strom nebo k zurčícímu potoku a nechte myšlenky jen plynout. Možná se objeví řešení vaší situace tak nečekaně, že vás to samotné překvapí. Naučte se pracovat s dechem. Správně dýchání vás dokáže zklidnit v jakékoliv situaci. Pokud se na něj nedokážete soustředit, zkuste počítat nádechy a výdechy.

V práci vám to dnes nepůjde příliš od ruky, máte za sebou náročné období a vaše tělo potřebuje odpočinek. Je-li to možné, vezměte si pár dní dovolenou a odpočiňte si. Potřebujete zregenerovat fyzické i psychické síly. Ve vztazích se vyhněte řešení problémů, dnes byste stejně s partnerem nenašli společnou řeč. Raději vše odložte na zítra.

Jaký je červen podle výkladu karet Helen Stanku?

Sdílejte článek
Štítky meditace výklad karet výklad z karet andělské karty andělské poselství poselství andělů karta dne

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.