Poselství andělů pro čtvrtek 25. května: Čekají vás nepříjemná jednání a spory v práci

AURA - Měsíční horoskop na červen 2023

Dnešní den může být velmi náročný především po pracovní stránce, ale ta osobní vám vše náležitě vynahradí. Co dalšího vzkazují andělské karty?

Karta pro dnešní den: Anděl strážný

Tato karta symbolizuje přítomnost a podporu anděla strážného, který vás chrání a poskytuje vám pomoc ve chvílích, kdy je vám nejhůř. Možná právě teď máte pocit, že se vám nic nedaří, všechno se obrací proti vám a tato karta vám připomíná, že nikdy nejste sami a že všechny problémy mají své řešení.

Zdá se, že vás čeká velmi náročný den v pracovní oblasti, mohou to být nepříjemná jednání a pracovní schůzky, neúspěšný projekt nebo prostě jen konflikt s nadřízeným či kolegou. Ať už se vám bude zdát dnešní pracovní den sebedelší, vězte, že jednou musí skončit a zítra už bude mnohem líp. Nestavte se dnes ničemu na odpor, nepouštějte se do sporů ani hádek a nerozhodujte se pod vlivem emocí. Vezměte si čas na rozmyšlenou.

Přečtěte si také: 4 znamení zvěrokruhu, kterým je těžké porozumět. Pochopit je dokáže jen málokdo

Ve vztazích zavládne klid, mír a harmonie a vyváží tak hezky stres z práce či podnikání. Poděkujte svému partnerovi za to, jak se o vás krásně stará, že je vám oporou ve chvílích, kdy se necítíte zrovna dobře. Buďte vděční za to, jakého máte vedle sebe parťáka, ne každý má takové štěstí. Den přeje také navazování vztahů nových, intuice vás neomylně povede přesně tím směrem, kterým máte jít.

Dejte si dnes pozor na své zdraví, hrozí drobné kolize, a tak opatrně především při sportu a fyzicky náročných činnostech. Vydejte se raději na klidnou procházku do přírody, kde načerpáte potřebnou energii na další pracovní dny.

Sdílejte článek
Štítky anděl výklad karet výklad z karet andělské karty andělské poselství poselství andělů karta dne