Poselství andělů pro neděli 14. května: Zaměřte se na to, jak komunikujete s ostatními

AURA - Měsíční horoskop na květen 2023

Komunikace je nesmírně důležitou součástí našich životů, ale opravdu ji ovládáte bez emocí a s empatií? Andělé vás vyzývají, abyste se právě na to dnes zaměřili. Co dalšího vzkazují?

Karta pro dnešní den: Páže vzduchu

Páže vzduchu symbolizuje vědomosti, nové myšlenky, kreativitu, komunikaci a schopnost učit se. Může naznačovat, že se právě teď nacházíte v období, kdy máte otevřenou mysl a snadno se naučíte nové věci. Dostanete-li v práci nabídku, abyste se přihlásili na rekvalifikační nebo jazykový kurz, pak neváhejte a jděte do toho, bude se vám skvěle dařit a až bude příště šéf pomýšlet na povýšení, budete první, na koho ukáže.

Tato karta vás nabádá, abyste se zaměřili na to, jak komunikujete s ostatními lidmi. Vyjadřujete se jasně, otevřeně a bez nějakých kliček? Dokážete naslouchat druhým a jednáte s nimi s potřebnou empatií a porozuměním? Pokud vnímáte, že v této oblasti máte rezervy, zapracujte na nich, komunikace je totiž velmi důležitou a nedílnou součástí lidského života. Dobrou zprávou je, že i komunikaci se dá naučit.

Čtěte také: Sourozenci podle horoskopu: Býci se neradi dělí, Střelci umí být netaktní

Andělé vám prostřednictvím karty Páže vzduchu posílají podporu a povzbuzení, abyste se otevřeli novým myšlenkám a učili se nové věci, abyste hledali inspiraci a také nové zdroje poznání. Učit se nemusíte jen z knížek, zkuste vyhledat odborníky ve svém oboru, nějaký zajímavý kurz nebo přednášku. Informace, které teď získáte, vám mohou v budoucnosti hodně ulehčit vaši cestu.

Nezoufejte, pokud vše nepůjde přesně podle vašich plánů, některé věci zkrátka potřebují čas a zbytečným chtěním a tlačením na pilu si od sebe všechno, po čem toužíte, oddalujete. Nechte věci, ať se chvilku ději samy, bez vašeho přičinění, a uvidíte, že k vám přijde vše v ten správný čas. Do života vám také může vstoupit nový člověk, může to být nový kolega v práci, zajímavá osoba, z níž se stane na dlouhé roky váš souputník, nebo i nová láska.

Sdílejte článek
Štítky výklad karet výklad z karet andělé andělské karty andělské poselství poselství andělů karta dne