Poselství andělů pro neděli 18. června: Převezměte kontrolu nad svým životem

Zamyslete se, jak často se podřizujete plánům a nápadům druhých a jak často prosadíte ty své? Dnes je skvělý čas to změnit. Co dalšího vzkazují andělské karty?

Karta pro dnešní den: Císař

Karta Císař symbolizuje stabilitu, autoritu a sílu. Pro vás to znamená, že je čas projevit sílu, pevnost a sebedůvěru. Stůjte si za svými názory, což ale neznamená, abyste nevyslechli i ostatní, jen věřte svým zkušenostem a schopnostem a naučte se své názory obhájit i ve velké konkurenci.

Je čas převzít otěže, pokud jste se dosud ve svém životě jen vezli a nechali se vést, teď si ujasněte, jaké jsou vaše vlastní sny a přání a vrhněte se do jejich realizace. Převezměte kontrolu nad svým životem, naučte se říkat důrazné NE, pokud vám některé věci nevyhovují nebo s nimi nesouzníte. Máte dost sil na to, abyste si řídili svůj vlastní život.

Čtěte také: 4 znamení zvěrokruhu, kterým je těžké porozumět. Pochopit je dokáže jen málokdo

Ve vztazích si dejte pozor na manipulaci. Nemáte kolem sebe někoho, kdo se vás snaží strkat někam, kam vy sami nechcete? Pokud ano, dejte jasně najevo, kam jste ochotní zajít, a kam už vás nikdo nutit nemůže. Postavíte-li se sami za sebe, tlak, který jste cítili, zmizí jako mávnutím kouzelného proutku a vám se neskutečně uleví.

V práci se snažte plnit svěřené úkoly včas a odevzdávat je v naprostém pořádku. Budete k tomu nejspíš potřebovat vyvinout značné úsilí, nějak vám totiž chybí disciplína a odhodlání. Jestliže si s projektem nevíte rady, nebojte se obrátit s žádostí o pomoc k někomu, kdo dané problematice rozumí. Udělejte si také pořádek v domácích účtech.

Podívejte se, jaký bude nový týden podle výkladu karet Helen Stanku:

Sdílejte článek
Štítky výklad karet výklad z karet andělé andělské karty andělské poselství poselství andělů karta dne

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.