Poselství andělů pro neděli 21. května: Vystupte ze své komfortní zóny

AURA - Týdenní horoskop od 22.5 - 28.5

Vyzkoušejte ve svém životě něco úplně nového, i když nejspíš budete muset vystoupit ze své komfortní zóny, nakonec budete velmi mile překvapeni, jak snadné to bylo. Co dalšího vzkazují andělské karty pro dnešní den?

Karta pro dnešní den: Eso ohně

Eso ohně symbolizuje nové začátky, inspiraci a vášeň. Může to být období, kdy se cítíte plni energie a nadšení a kdy máte pocit, že se vaše cíle a touhy stávají dosažitelnými. Zdá se, že se vám v životě objeví nějaká velmi vzrušující příležitost, nabídka, kterou budete doslova okouzleni. Rozhodně si ji nenechte ujít!

Nabídne-li vám šéf novou pozici a vy budete pochybovat o vašich schopnostech, pak vězte, že vše hravě zvládnete a se všemi úkoly se v pohodě popasujete. Pokračuje období změn a je jen na vás, jestli změníte svůj život k lepšímu, nebo si skvělé příležitosti kvůli strachu z neúspěchu necháte frnknout před nosem. Nebojte se snít, vytvořte si nástěnku vizí, vizualizujte si, kde se vidíte za rok, za dva a nebojte se být ve svých přáních odvážní. Teď je čas, kdy se plní sny, tak toho náležitě využijte.

Čtěte také: Vidíte často stejné symboly? Zjistěte, co znamená srdce, kruh a další obrazce

Pokud jste přemýšleli o tom, že byste začali podnikat, pak vás tato karta nabádá, že je právě teď ten nejvhodnější čas pro začátek. Vašemu novému podniku se bude dařit a počáteční těžkosti, které by mohly přijít, překonáte s naprostým klidem. Tato karta vás může povzbudit k tomu, abyste využili své kreativní síly a talent, a hledali nové způsoby, jak realizovat své sny a ambice.

Nebojte se být otevřeni také novým zážitkům. Vyzkoušejte věci, které jste ještě nezkusili, ať už proto, že jste se báli, nebo proto, že jste neměli tušení, že je něco takového možné. Posouvejte své hranice, učte se novým věcem, přihlaste se na kurz, který vás dávno lákat, ale neměli jste odvahu do něj jít. Je čas vystoupit ze své komfortní zóny. Napište knihu, uspořádejte výstavu svých obrazů. Prostě se bavte a užívejte života.

Sdílejte článek
Štítky výklad karet výklad z karet andělé andělské karty andělské poselství poselství andělů karta dne