Poselství andělů pro neděli 23. dubna: Přemýšlejte, než uděláte zásadní rozhodnutí

AURA - Měsíční horoskop na duben 2023

Možná si to ani neuvědomujete a neustále opakujete staré vzorce, které už vám však nepřinášejí nic dobrého. Zkuste se z nich vymanit a začít jinak. Prospěje vám to. Co dalšího dělat podle andělských karet?

Karta pro dnešní den: Sedmička Vody

Dnes můžete pocítit potřebu vyjádřit své emoce a procítit je naplno. Nebraňte se tomu, je čas se se svými pocity otevřeně a upřímně vypořádat. Může to zahrnovat sdílení svých pocitů s ostatními, psaní do deníku nebo provádění duchovní praxe, která podporuje uvolnění a vyjádření emocí.

Sedmička Vody také může naznačovat potřebu přehodnotit vzorce, které si nesete z dětství, a které vás mohou blokovat ve vašem rozvoji. Všímejte si, jak na jednotlivé situace reagujete. Nepřipomíná vám to něco nebo někoho? Možná jsou vaše reakce založeny na starých vzorcích, které však již neslouží vašemu nejvyššímu dobru. Pokud se vám nedaří starých vzorců zbavit, poraďte se s terapeutem, vyzkoušejte meditaci nebo jiné metody sebepozorování a sebepoznání.

Tato karta vám může také připomínat, jak důležité je naslouchat svému vnitřnímu hlasu a intuitivnímu vnímání. Andělé vás mohou povzbuzovat, abyste se spojili se svou vnitřní moudrostí a důvěřovali svým instinktům a intuici. Možná je čas naslouchat svému srdci a vědomě následovat svou vnitřní moudrost, i kdyby to znamenalo krok do neznáma nebo vybočení ze společenských očekávání.

Přečtěte si také: 5 znamení zvěrokruhu, která nejraději čtou. Kdo se nemůže odtrhnout od knihy?

Jestliže vás někdo v posledních dnech emocionálně zranil, přichází čas uzdravení, otupení ostrých hran a bolavých ran, které ve vás dotyčný zanechal. Každá taková zkušenost je pro vás přínosem a posílením. Nezastávejte proto pozici oběti, ale poděkujte za cenné zkušenosti, které byste jinak nezískali. Pokud stojíte před důležitým rozhodnutím, nejspíše se vám otevře hned několik cest a možností. Dopřejte si proto dostatek času na rozmyšlenou, poraďte se s někým, kdo dané problematice rozumí, a vyhodnoťte si vše potřebné, než odpovíte. Jakmile se rozhodnete, čekají vás nové vztahy, začátky a osobní růst.

Dobře se dnes budete cítit někde u vody, tak se vydejte do přírody a chvíli jen tak postůjte u potoka nebo rybníka a nechte své myšlenky, ať si plynou, kam se jim zachce. Dopřejte si voňavou lázeň a nechte vodu, ať všechny vaše starosti odplaví.

Sdílejte článek
Štítky emoce výklad karet výklad z karet tarotové karty andělské karty andělské poselství poselství andělů