Poselství andělů pro neděli 7. května: Nechte minulost za sebou, potřebujete změnu

AURA - Měsíční horoskop na květen 2023

I když se vám do žádných změn nechce, dnešní karta vás nabádá, že právě změnu potřebujete, abyste se v životě mohli posunout dál. Co dalšího předpovídají andělské karty pro dnešní den?

Karta pro dnešní den: Osmička vody

Osmička vody symbolizuje potřebu pohnout se v životě novým směrem. To, co pro vás bylo dříve velmi atraktivní, zajímalo vás a naplňovalo, náhle ztratilo své kouzlo, je čas se posunout dál.

Mohlo by vás zajímat: Váhy umí být svůdné, Štír je vášnivý lovec. Jak milují další znamení zvěrokruhu?

Tato karta vás upozorňuje na to, že možná lpíte na věcech nebo vztazích, které už vám dlouhodobě neslouží a neprospívají. Je čas je opustit a jít dál. Pokud ve vztahu neustále řešíte problémy a nevidíte světlo na konci tunelu, dnes je vhodný čas se v klidu dohodnout na rozchodu a začít znovu. Osvoboďte se od všeho, co vám bere energii a sílu a přestaňte se zbytečně trápit.

Osmička vody vám nabízí šanci začít znovu a vymanit se ze starých vzorců. Nezoufejte, pokud se budete muset rozloučit s něčím, co vás provázelo na vaší cestě dlouhou dobu, není to sobecké, prostě jste se jen v životě posunuli, hledáte větší smysl a přínos. Pokud se nebudete bát a učiníte zásadní kroky, přinesete vám to nejen velkou úlevu, ale okamžitě se před vámi objeví nové příležitosti a možnosti. Změna je prostě v tuto chvíli pro vás to nejlepší.

Čtěte také: Jaká znamení mají sklony k falešnosti a která podvádějí nejméně?

Máte-li neustále pocit strachu, cítíte se unavení a bez energie, buďte chvíli jen sami se sebou. Vypněte mobil, zajděte na procházku do přírody, ideálně někam poblíž tekoucí vody a užívejte si přítomný okamžik. Zkusit můžete také meditaci nebo relaxační techniky, které vás zbaví nahromaděného stresu. Vaše tělo přesně ví, co potřebujete, naučte se mu naslouchat.

Sdílejte článek
Štítky energie karty vztah výklad karet výklad z karet andělé andělské karty andělské poselství poselství andělů karta dne