Poselství andělů pro pátek 16. června: Podejte ruku k usmíření, hádky jsou zbytečné

I když budete mít velkou chuť se dnes s každým hádat, zadržte, zbytečně škodíte nejen ostatním, ale hlavně sami sobě. Hádky jsou naprosto zbytečné, raději podejte jako první ruku k usmíření. Co dalšího vzkazují andělské karty?

Karta pro dnešní den: Smíření

Karta Smíření obvykle symbolizuje uzdravení, harmonii a mír. Je čas přijmout a vyrovnat se s minulými ranami, rozdíly nebo konflikty, propustit ze svého života věci, které vám dlouhodobě neslouží, a najít mír ve svém srdci.

Možná jste v posledních dnech řešili nějaká nepříjemná nedorozumění nebo neshody s přáteli, partnerem či kolegy. Zkuste na chvíli poodstoupit stranou a podívat se na problém také očima druhých. Nejste příliš kritičtí nebo zbytečně nároční? Život je příliš krátký na malicherné spory, které většinou vzniknou z úplné maličkosti a hlouposti. Podejte jako první ruku k usmíření a naučte se odpouštět, a to jak sobě, tak druhým lidem. Jen tak můžete dosáhnout vnitřního míru a vyrovnání, které vám umožní pohnout se vpřed bez zbytečné zátěže z minulosti.

Čtěte také: Největší strachy podle horoskopu: Býci se bojí chaosu, Raci opuštění

V práci může panovat nepříjemné napětí. Nepouštějte se do žádných nových projektů, dokončete a zkontrolujte všechny ty, které máte rozpracované, na nové bude čas později. Možný je také konflikt s nadřízeným, ze kterého nevyjdete vítězně, pokud budete příliš tlačit na pilu. Určitě můžete vyjádřit své pocity a potřeby, ale buďte přitom empatičtí a otevření nápadům druhých. Jen pokud se vám povede nalézt vzájemně kompromis, pohnete se z místa.

Dnes je velmi vhodný čas na vyčištění vaší mysli od všeho negativního, abyste mohli začít znovu a lépe. Osvojte si základy meditace. Pokud se na to necítíte, vydejte se do přírody a čerpejte energii a sílu tam. Jakmile se oprostíte od všeho, co vás v minulosti svazovalo, budete se moci pohnout dál.

Podívejte se, jaký bude červen podle výkladu karet Helen Stanku:

Sdílejte článek
Štítky usmíření výklad karet výklad z karet andělé andělské karty andělské poselství poselství andělů karta dne

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.