Poselství andělů pro pátek 19. května: Věnujte se dnes svým blízkým, cítí se odstrčeni

AURA - Měsíční horoskop na červen 2023

Kolik času poslední dobou trávíte se svou rodinou? Kdy jste naposledy zavolali rodičům nebo prarodičům? Andělské karty dnes nabádají k tomu, abyste se alespoň chvilku věnovali svým blízkým. Co dalšího vzkazují?

Karta pro dnešní den: Královna země

Královna země symbolizuje ženskou energii, plodnost a prosperitu. Tato karta říká, že k vám právě teď přichází období finanční jistoty, období, kdy se vám bude dařit v práci i v podnikání, období, kdy se cítíte plni vnitřní síly a sebejistoty.

Dnes je také vhodný čas na setkávání se s přáteli a poznávání nových lidí. Udělejte si čas na své blízké, poslední dobou jste je zanedbávali a oni se začínají cítit odstrčeni. Vyrazte spolu na výlet, do kina nebo si udělejte filmový večer doma. V práci vám může šéf svěřit nováčka, abyste jej zaučili, buďte k němu vstřícní a vzpomeňte si na své začátky. Buďte vřelí a úkoly zadávejte s pochopením.

Čtěte také: Blíží se úplněk: 10 věcí, které byste při něm (ne)měli dělat

Tato karta vás také nabádá, abyste více projevili svou kreativitu, máte spoustu talentů, které když budete rozvíjet, mohou jednou být vaším hlavním způsobem obživy. A dělat práci, která je zároveň vaším koníčkem, je sen asi každého z nás. Máte spoustu vědomostí, které můžete s láskou předat dál. Možná jste nad tím nikdy nepřemýšleli, ale co takhle vyzkoušet lektorování?

Můžete mít pocit, že věci, které chcete dořešit, se nedějí tak rychle, jak byste si přáli. Buďte trpěliví, všechno má svůj čas, a i když máte pocit, že se nic neděje, vězte, že děje, jen to ještě nevidíte. Vše k vám přijde přesně ve chvíli, kdy má, kdy budete připraveni. Do života vám může také vstoupit žena, která si vás získá svou nesobeckostí, touhou pomáhat, vřelostí, ale také tím, jak skvěle nakládá s penězi. Nemusíte se bát ji vpustit do svého života, bude jistě velkým přínosem.

Sdílejte článek
Štítky karty výklad karet výklad z karet andělé andělské karty andělské poselství poselství andělů karta dne