Poselství andělů pro pondělí 15. května: Zpomalte a naučte se odpočívat

AURA - Měsíční horoskop na květen 2023

Dnešní karta vám dává najevo, že v poslední době příliš tvrdě pracujete a zapomínáte na odpočinek. Vaše tělo začíná protestovat a vy byste mu měli začít naslouchat. Co dalšího karty vzkazují?

Karta pro dnešní den: Desítka ohně

Desítka ohně symbolizuje konec jednoho cyklu a začátek nového. Může naznačovat, že jste právě dokončili důležitý projekt, proces nebo období ve svém životě a teď se nacházíte v období změn a nových začátků. Je však také upozorněním, že v posledních dnech možná pracujete až příliš tvrdě a že je potřeba, abyste se naučili odpočívat.

Váš osobní a pracovní život by měl být v rovnováze. Jestli však trávíte v práci celé dny i víkendy, pak se nedivte, že rodina začíná protestovat. Možná namítnete, že máte prostě tolik práce, že to nestíháte, pak je nejvyšší čas, abyste si řekli o pomoc. A pokud vám ji někdo nabízí, naučte se ji přijmout.

Čtěte také: Štěstí podle horoskopu: Lvi a Střelci patří k nejšťastnějším. Co ostatní znamení?

Tato karta vás nabádá, abyste si dnes dopřáli odpočinek. Jestli je to jen trošku možné, vezměte si v práci volno a užijte si den podle svých představ. Nebo alespoň volné odpoledne věnujte svým blízkým. Prostě na chvíli zpomalte tempo. Vaše tělo potřebuje regeneraci a dává vám to dost jasně najevo, poslouchejte jeho signály, ať pak zbytečně neřešíte následky.

Pokud jste v posledních dnech řešili něco nepříjemného, pak dnes se vám podaří tuto záležitost smést ze stolu. Nezapomeňte však poděkovat těm, kteří vám po celou dobu pomáhali. Vděčnost je něco, na co stále spousta lidí zapomíná. Zkuste si každý den napsat pět věcí, za které jste ve svém životě vděční, uvidíte, jak krásný život máte.

Sdílejte článek
Štítky karty výklad karet výklad z karet andělé andělské karty andělské poselství poselství andělů karta dne