Poselství andělů pro pondělí 17. dubna: Do života vám vstoupí láska

AURA - Týdenní horoskop od 17.4. - 23.4

Do vašeho života vstupuje naprosto úžasný člověk a spolu s ním přichází uzdravení bolavé duše. Co dalšího vzkazují andělské karty pro dnešní den?

Karta pro dnešní den: Eso Vody

Eso Vody představuje hlubokou emocionální sílu, intuici a spojení s našimi vnitřními pocity a emocemi. Tato karta může symbolizovat intenzivní duševní zážitky, hlubokou intuici a vnímavost k vlastním i cizím emocím.

Nastává období růstu, léčení a zpracování hlubokých pocitů. Přichází uzdravení a osvobození od břemene, které jste možná dlouho nesli s sebou. Naučte se více otevřít svému okolí, naslouchejte své intuici a důvěřujte svým instinktům.

Tato karta vás povzbuzuje k tomu, abyste se léčili a uzdravovali na duševní úrovni, a abyste se otevřeli novým zážitkům. Do vašeho života vstupuje úžasný člověk, se kterým vás bude pojit hluboké pouto a porozumění. Není vyloučená ani láska. Pokud už ve vztahu jste, může tato karta znamenat novou vášeň ve stávajícím vztahu, nebo zažehnutí úplně nové jiskry lásky.

Nebojte se dávat najevo své city a pocity, řekněte druhým, co vás tíží, nebo z čeho máte naopak radost a podělte se o ni s nimi. Buďte otevření a naslouchejte své mysli a intuici, vždy vás vede neomylně správným směrem.

Sdílejte článek
Štítky láska emoce výklad karet výklad z karet andělé andělské karty andělské poselství