Horoskop lásky na duben 2023: Štíry potrápí partner, Vahám se do vztahu vrátí láska

AURA - Měsíční horoskop na duben 2023

Jak to bude v dubnu 2023 s láskou podle mariášových karet? Kdo by se měl připravit na hádky, kdo může otěhotnět a kdo si užije chvíle plné romantiky? Přečtěte si, jak na tom v dubnu s láskou bude vaše znamení zvěrokruhu.

Beran

V dubnu se konečně přestanete cítit osamoceně. V rámci vašeho partnerství jste se tak často cítili, ale bylo to především proto, že jste byli oba hodně v práci a neměli jste čas věnovat se jeden druhému. Tento měsíc to změníte a vlastně jeden druhého znovu objevíte.

Býk

Někdo, koho jste opustili, se vám vrátí do života a vy zpočátku budete mít radost, protože vám chyběl, než si vzpomenete, proč jste se s tím partnerem rozešli. Vše se vám vrátí zpátky. Začnete makat na tom, abyste se změnili.

Blíženci

Můžete se zamilovat, ale také se rozhodovat mezi více nabídkami. Váš nový partner pro vás bude zajímavý a přitažlivý, ale stále budete mít pocit, že by se mohl objevit ještě někdo lepší a zajímavější. A ono se to na konci měsíce opravdu podaří, jen se rozhodnout, to bude problém.

Rak

Máte už delší dobu pocit, že vás partner neskutečně štve, a nevíte, jak mu to říct? V dubnu dostanete možnost se k jeho chování vyjádřit. On vás totiž sám vyzve a vy mu tu výzvu oplatíte. Jen se snažte být klidní a neobviňujte, protože se dozvíte i nějaké věci o sobě a nebudou úplně příjemné.

Lev

V dubnu zažijete krásné chvíle plné lásky, porozumění a vyznání. To se vám bude líbit, jenže to nebude jediné sdělení, kterého se vám dostane. Také se dozvíte, jak umíte ubližovat a zraňovat. Měli byste si to vyslechnout až do konce, protože na tom něco bude.

Panna

Čeká vás dost bouřlivý měsíc plný překvapení. Budete jak na horské dráze. Jednou naprosto dole a plni beznaděje, pak se najednou něco změní a vynese vás to nahoru až ke hvězdám. Pokuste se to sami regulovat a nastolit rovnováhu. Není to jen o vašem partnerovi, ale i o vás.

Váhy

Delší dobu jste ve vztahu nešťastní. Máte pocit, že si s partnerem už nerozumíte, ale hlavně že vás už nemiluje. Dokonce ho podezříváte, že by mohl i někoho mít. V dubnu se situace změní a vám se vše objasní a vyjasní a čekají vás dny plné lásky a porozumění. Radujte se.

Štír

V dubnu moc lásky prožívat nebudete, spíš se budete pohybovat mezi trápením a lhostejností. Partner vám bude přinášet jedno trápení za druhým a vy si nebudete vědět rady. Snažte se sami sebe uklidnit a nedávat do všeho tolik dramatu. Věřte, že se vše může změnit, klidně už v blízké době.

Střelec

Čeká vás dovolená nebo nějaký odpočinek, protože si to už jak vy, tak váš partner opravdu zasloužíte. Možná pojedete na hory nebo si naplánujete romantický výlet do zeleně s relaxační hudbou a vířivou vanou. Můžete si i zajet do zahraničí, třeba do Benátek, tam se těšíte už dlouho.

Kozoroh

Jste hodně citliví na kritiku – a té se vám tento měsíc dostane až dost. I přestože budete prožívat krásné dny plné lásky, můžete zažít i pocit, že nic nefunguje a že se chcete ze všeho vyvázat. Neutíkejte hned, počkejte, až se vše vyjasní, pak pochopíte, že není důvod se něčeho vzdávat.

Vodnář

Pokud nebudete jednat zbrkle, tak se dají některé věci ještě srovnat a urovnat. Můžete být už po rozchod nebo se k rozchodu bude schylovat a vy to možná vzdáte. To by ale byla chyba, protože koncem měsíce dostanete příležitost a šanci vše urovnat, a pokud budete chtít, tak to dokážete.

Ryby

Pokud plánujete rodinu, tak se vám to může tento měsíc podařit. V opačném případě si na to dejte pozor. Měsíc duben pro vás bude plný lásky a náhlých vyznání. Dokonce budete překvapeni, co má pro vás partner připravené. Dejte mu šanci vyjádřit se a nebojte se lásky, prospěje vám.

Zdroj: Autorský text Jana Wurflová a neffira.cz

Sex a erotika podle horoskopu:

Mohlo by vás ještě zajímat:

Sdílejte článek