Poselství andělů pro pondělí 19. června: Naslouchejte svému srdci, vede vás správnou cestou

Stojíte před důležitým rozhodnutím a zoufáte si, že nevíte, kterou cestou se vydat? Na chvíli se zastavte a naslouchejte svému srdci, povede vás neomylně tím správným směrem. Co dalšího vzkazují karty pro dnešní den?

Karta pro dnešní den: Víra

Karta Víra symbolizuje důvěru, oddanost a přesvědčení a připomíná, jak moc je víra důležitým prvkem na naší životní cestě. Není to jen víra v pravém slova smyslu, ale také víra v sebe sama, ve svá rozhodnutí, v rodinu i přátele, kterými se obklopujete, ve své schopnosti.

Možná jste se právě teď dostali do situace, kdy se musíte rozhodnout, ale nejste si jisti. Zkuste se na chvíli ponořit do svého nitra a naslouchejte svému srdci, vždycky vás povede správnou cestou, ať už vám to bude příjemné, nebo ne. Naučte se pobývat jen sami se sebou, skvělé jsou procházky v přírodě, která vás nabije pozitivní energií a zároveň si vyčistíte hlavu tak, že k vám najednou budou proudit nápady úplně samy.

Čtěte také: Vidíte často stejné symboly? Zjistěte, co znamená srdce, kruh a další obrazce

Do života vám může vstoupit člověk, který vám může pomoci na cestě za vašimi sny. Nebojte se se mu otevřít a sdílet s ním své pocity. Může jít o někoho v práci, ale také je možné, že potkáte nového přítele. Nevyhýbejte se společnosti, v té vám dnes bude velmi dobře. Zjistíte totiž, že máte kolem sebe spoustu úžasných lidí, o které se můžete opřít, kdykoliv potřebujete.

Máte pocit, že překážky, které jsou vám kladeny do cesty, nemůžete nikdy zvládnout? Pak na chvíli odstupte stranou a nechte věci, ať se dějí bez vašeho přičinění. Vše, co k vám přichází, má velký význam pro váš budoucí život, i když to teď ještě možná nevidíte. Zkuste v sobě nalézt své vnitřní dítě, zavzpomínejte si na dobu, kdy vám svět připadal jako bezchybné místo plné dobrodružství, a pokuste se v sobě to nadšení znovu najít.

Jaký bude tento týden podle výkladu karet Helen Stanku:

Sdílejte článek
Štítky karty výklad karet andělské karty andělské poselství poselství andělů karta dne

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.