Poselství andělů pro pondělí 22. května: Nenechte si diktovat od druhých

AURA - Týdenní horoskop od 22.5 - 28.5

Už dlouhou dobu ustupujete názorům druhých, ale dnes je čas, abyste vylezli ze své ulity a ukázali světu, že víte, o čem mluvíte a že vaše názory mají hlavu a patu. Co dalšího byste dnes měli dělat podle andělských karet?

Karta pro dnešní den: Královna vzduchu

Královna vzduchu symbolizuje intelekt, jasné myšlení, odvahu a rozhodnost. Tato karta je často spojována s osobou, která se řídí svou logikou a rozumem, dokáže si udržet nadhled a dokáže rychle analyzovat situace, a která vám právě v těchto dnech může vstoupit do života. Nebojte se přijmout nabízenou spolupráci, společně můžete dokázat věci, o kterých se vám ani nesnilo.

Tato karta se objevuje ve vašem životě, aby vám dala najevo, že je čas využít svůj intelekt a schopnosti k tomu, abyste překonali výzvy, které vám přináší život. Ale při té vzrušující cestě nezapomínejte na své názory a přesvědčení, budete mít tendenci ustupovat druhým, i když s nimi nebudete souhlasit. Nevzdávejte se svých snů, zkuste situaci probrat s někým, kdo dané problematice rozumí.

Čtěte také: Nejvíc sexy vlastnosti podle horoskopu: Kozorozi jsou dominantní, Berani vášniví

Možná lpíte na věcech, lidech nebo situacích z minulosti, které už vám dávno k ničemu dobrému neslouží. Nebojte se všechno ze svého života propustit, uleví se vám a budete mít pocit, že se po dlouhé době můžete zase znovu nadechnout. Ve všech situacích si snažte udržet nadhled a emoce na uzdě.

Možná jste v posledních dnech pracovali příliš tvrdě a Královna vzduchu vás nabádá, že po tvrdé práci by měl přijít zasloužený odpočinek. Pokud můžete, vezměte si pár dní dovolenou, vyrazte na výlet, do přírody nebo si prostě jen hoďte nohy nahoru a užívejte volné dny. Řešíte-li nějakou zásadní situaci, nebo se potřebujete rozhodnout, pak vám odpočinek pomůže k tomu, abyste se na problém podívali z jiné perspektivy a získali tak lepší přehled o situaci, kterou řešíte.

Sdílejte článek
Štítky výklad karet výklad z karet andělé andělské karty andělské poselství poselství andělů karta dne