Nejvíc sexy vlastnosti podle horoskopu: Kozorozi jsou dominantní, Berani vášniví

Každé z dvanácti znamení zvěrokruhu má přednost, díky které je pro své okolí přitažlivé. Ne každého přitahuje pouze vzhled jako takový, jeho propojení s osobností je důležité a vlastnosti jsou často víc sexy než krásná tvář. Čím podle horoskopu můžete ostatní okouzlit vy?

Beran

Vášeň a přímost

Berani dobře vědí, co chtějí. Zároveň se nestydí dát to najevo. Jsou přímí, ale nikdy nepůsobí zoufale. Lidé narození v tomto znamení obvykle dělají první krok, přitom jsou ale prvními, kdo couvají, když necítí dostatečnou kompatibilitu a přitažlivost. Nejsou vždy zrovna taktní, ale jen tak něčeho se nezaleknou a tím leckoho okouzlí. Málokdy cítí stud, proto jsou otevření prozkoumávání své sexuality a posouvání jejích hranic.

Býk

Smyslnost

Býci by si život nedokázali vychutnávat naplno, kdyby nebyli stoprocentně přítomní v každém okamžiku. Ať už jedí dobré jídlo, ulehají do saténového povlečení, nebo si užívají v posteli jiné aktivity než spánku, jsou si vědomi každé sekundy. Chtějí dosáhnout uspokojení, jdou si za ním a vypadají u toho žhavě.

Blíženci

Důvtip

Blížence je těžké dostat, ale když se vám to povede, zažijete skutečnou zábavu. Jsou vynalézaví, nebojí se vztah okořenit peprnými zprávami a budou neustále přicházet s nápady k vylepšení jejich sexuálního života. Půjdou na to však vždy mazaně a právě jejich projevená inteligence je tím, co je na nich přitažlivé.

Rak

Nestabilita

Raci mohou leckomu připomínat raněného ptáka. Lidé mívají tendenci se k nim přiblížit a pomoct jim, ale tuší, že odměnou jim za to může být klovnutí. U jedinců narozených v tomto znamení nikdy nevíte, jestli vám upečou koláč nebo objedou auto klíčem, jednají na základě svých aktuálních emocí a málokdo odhadne, jak se zachovají. To k nim nicméně leckoho přitahuje a nejen v ložnici to může být vzrušující.

Lev

Sebevědomí

Přítomnost Lvů v leckom vyvolává pocit, že být s nimi je nevysvětlitelně správné. Oni si ale užívají hru na kočku a na myš, nic jim nedělá tak dobře jako pocit, že po nich někdo přímo prahne. Rádi připadají atraktivní sobě i svému okolí a klíčem k dosažení tohoto cíle je pro ně sebevědomí. Díky němu jsou neodolatelní.

Panna

Ohleduplnost

Ať už máte špatně vytrhané pravé obočí, nebo máte alergii, o které nemluvíte, můžete si být jistí, že Panny si toho všimnou. Jsou vnímavější než jiní lidé a své chování přizpůsobí vašim potřebám, i těm nevysloveným. Péčí dávají najevo svou lásku, vždy úmyslně, ale nikdy vlezle. Jsou přitažlivé tím, že druhým dodávají pocit, že na nich někomu záleží.

Váhy

Krása

Váhy mají jedinečnou schopnost ukazovat svou vnitřní krásu i těm lidem, kteří se běžně soustředí jen na povrch. Krásné jsou nejen ony, dokážou takový udělat i domov či jiný prostor, díky čemuž se s nimi lidé cítí jako na obláčku. Zůstávají přitom autentické a pesimistům ukazují, co pěkného okolo sebe zbytečně přehlížejí.

Štír

Intenzita a ambice

Štíři jsou schopni vnést pozitivní energii kamkoliv. Kudy chodí, tudy dělají dojem. Mají schopnost veškerou svou pozornost zaměřit na to, co zrovna chtějí, ať už je to něčí láska, pomsta, nebo třeba ovládnutí světa. Právě neuvěřitelné odhodlání Štírů je to, co k nim přitáhne ty správné lidi. Když zaměří svou pozornost na ně, zažijí neuvěřitelné uspokojení.

Střelec

Smysl pro humor

Pro Střelce je optimismus naprosto přirozený, díky čemuž je humor jejich největší zbraní. Nejenže díky němu okouzlí lidi ve svém okolí, ale s jeho pomocí dokážou překonat i složité životní situace. Jejich smích je nakažlivý a přitahuje k nim pozornost lidí, kterým se nebude chtít Střelce opustit. Jejich život se nese v duchu rock'n'rollu a stejně přistupují k sexu.

Kozoroh

Panovačnost a rozhodnost

Panovačnost je obecně považována za negativní vlastnost, v případě Kozorohů to ale neplatí. Když po vás budou něco chtít, vytvoří ve vás dojem, že to chcete i vy sami. Vykonání toho vám pak dokonce udělá radost i bez ohledu na uznání, kterého se vám od Kozoroha dostane. Lidé v tomto znamení jsou přirovnatelní k bohatému staršímu partnerovi – rádi mají vše pod kontrolou, zaplatí za vás v restauraci a za vaši přítomnost vás ještě odmění v posteli.

Vodnář

Jedinečnost

Každý den, dokonce i každá minuta po boku Vodnáře může být překvapením. Když už si myslíte, že je dokonale znáte, utvrdí vás v opaku. Právě určitá tajemnost je pro Vodnáře největší zbraní, díky které k sobě přitahují lidi, kteří mají potřebu se jim dostat pod kůži a odhalit jejich tajemství. Není lehké odhalit, co si myslí a zřídkakdy říkají, co cítí.

Ryby

Klid

S lidmi ve znamení Ryb je vše tak nádherně jednoduché, až se člověk může bát, kdy se něco pokazí. Nic takového ale nepřijde. Ryby jsou vyrovnané znamení, schopné komukoliv poskytnout dobrou radu a životem protančit s neuvěřitelnou lehkostí. Svou vyrovnanost přenášejí i na ostatní a díky tomu je těžké jim odolat.

Kdo je podle horoskopu anděl, kdo naopak ďábel?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.