Poselství andělů pro pondělí 29. května: Je čas zapracovat na sebelásce

AURA - Týdenní horoskop od 29.5 - 4.6

Jak moc máte rádi sami sebe? Pečujete o své tělo i duši s láskou a umíte se ocenit, nebo jste plni strachu? Dnes je vhodný čas, abyste zapracovali na sebelásce. Co dalšího karty vzkazují?

Karta pro dnešní den: Pravé já

Karta Pravé já symbolizuje nalézání své pravdy a žití v souladu se svými hodnotami a vnitřním já. Nabádá vás, abyste se naučili naslouchat potřebám svého těla, ale také své duše. Více si věřte a nebojte se projevovat své skutečné pocity a emoce. Je zbytečné se schovávat za masku, protože to nikomu ani ničemu neslouží.

Čtěte také: Velký horoskop na červen: Jak se vám bude dařit v práci a ve vztazích?

Mějte na paměti, že vaše tělo je úzce spojeno s myslí, a tak se problémy duševní odrazí ve zdraví těla a naopak. Pečujte dnes o své tělo víc než kdy jindy s láskou, dopřejte si náležitý odpočinek. Alespoň na chvíli si sedněte někam do přírody a nastavte tvář slunci. Načerpáte tak spoustu energie a odpočine si nejen tělo, ale i vaše mysl. Pokud je to jen trošku možné, naučte se každý den takto zastavit alespoň na pár minut, uděláte tím pro své zdraví mnoho dobrého.

I ve vztazích se odráží, když jste sami se sebou spokojeni a nepřetvařujete se ani se nesnažíte být v očích partnera někým, kým ve skutečnosti nejste. Pokud žijete a komunikujete v souladu se svými hodnotami, přitahujete lidi, kteří vás přijímají a milují takové, jací jste. Mějte důvěru v sebe sama a věřte, že každý si zaslouží naplněný a láskyplný vztah. Pokud se vám láska už dlouho nedaří najít, pak se zkuste zamyslet, jestli to není právě tím, že nejste sami sebou.

V pracovní oblasti se vám dnes bude dařit na výbornou. Máte kolem sebe skvělý kolektiv lidí, se kterými si rozumíte a zvládnete táhnout za jeden provaz, když je to potřeba. Buďte vděční za to, jak skvělé lidi kolem sebe máte, není to samozřejmost. Pokud dnes dojde v práci k nějakým hádkám, snažte se do nich nevměšovat, netýkají se vás a zbytečně by se obrátily proti vám.

Sdílejte článek
Štítky láska výklad karet tarotové karty andělské karty andělské poselství poselství andělů karta dne