Poselství andělů pro sobotu 17. června: Pusťte se do nových projektů, půjdou vám od ruky

Dnešní karta připomíná, že můžete dosáhnout všeho, nač jen pomyslíte, chce to jen se nebát a pustit se do plnění svých přání a snů. Co dalšího andělské karty vzkazují?

Karta pro dnešní den: Mág

Karta Mág symbolizuje kreativitu, sílu a magii v našem životě. Jasně dává najevo, abyste se nebáli pustit do všeho, co si jen zamanete, ať už to bude cokoliv, půjde vám to skvěle od ruky. Máte totiž dostatečné schopnosti a dovednosti, abyste dosáhli svých cílů.

Nabídl vám šéf nové místo, vedení týmu, nový projekt a vy se zdráháte, zda to vůbec zvládnete? Pak právě tato karta vás nabádá, abyste neváhali a do všeho, co k vám přichází, se pustili s chutí a nadšením. Máte totiž dostatečné znalosti a potřebné zdroje informací, abyste vše zvládli bez sebemenších zádrhelů. Vše, do čeho se pustíte právě v těchto dnech, se vám povede dotáhnout do vítězného konce. Jste připraveni, je čas vyrazit na novou cestu.

Čtěte také: Zahánění stresu podle horoskopu: Berany uklidní pohyb, Panny kreativní činnost

Pokud jste dlouho nemohli najít svou spřízněnou duši, dnes se dobře rozhlížejte, může být velmi blízko vás. Možná je to osoba, se kterou se potkáváte každý den a nikdy jste si nevšimli jejího zájmu o vás. Přijměte pozvání na kávu nebo procházku, budete si skvěle rozumět a je možné, že z toho vzejde láska na celý život.

Nemáte-li ve vztazích stále štěstí, zapracujte na své sebedůvěře. Mějte se rádi takoví, jací jste. Zkuste se na sebe každé ráno podívat do zrcadla a říct si, jak se máte rádi. Pokud nemáte rádi sami sebe, nemůžete to chtít ani po ostatních. Využijte skvělých energií a nechte život, ať před vámi otevře ty nejúžasnější a nejneobyčejnější zážitky a možnosti. Jděte za svými sny.

Podívejte se, jaký bude červen podle výkladu karet Helen Stanku:

Sdílejte článek
Štítky vztahy výklad karet andělé andělské karty andělské poselství poselství andělů karta dne

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.