Poselství andělů pro sobotu 29. dubna: Odpusťte sobě i ostatním a začněte znovu

AURA - Měsíční horoskop na květen 2023

Právě teď můžete procházet velmi složitým obdobím, které vás tíží a možná i bolí. Vězte však, že každé takové období jednou skončí a karta pro dnešní den vás nabádá, abyste se nebáli udělat ve svém životě změny. Co dalšího andělské karty vzkazují?

Karta pro dnešní den: Pětka Vody

Pětka Vody v andělských kartách symbolizuje emocionální ztrátu, smutek a citovou bolest. Věci se nedějí tak, jak byste si nejspíš právě teď představovali, ale nepodléhejte smutku, splínům ani panice, vše se brzy vyřeší, jen tomu všemu dejte čas.

Tato karta může naznačovat, že se nacházíte v období smutku a zármutku. Andělé vám připomínají, že smutek je přirozenou reakcí na ztrátu a je důležité si dovolit prožít své emoce. Nezapomeňte, že po smutku přichází období uzdravení a znovunalezení radosti a štěstí. Snažte se s tím nebojovat, projděte si všemi fázemi smutku, aby mohlo přijít léčení duše i těla. Možná vám pomůže myšlenka, že vše se děje z nějakého důvodu, a i když vám teď ten důvod není znám, jednou vám do sebe věci zapadnou jako kolečka v hodinovém strojku.

Zkuste si také: Velký astrologický KVÍZ: Poznáte znamení zvěrokruhu? Ověřte si své znalosti

Pokud se stále vracíte myšlenkami do minulosti a události, které se staly, vám nedají spát, věřte, že odpuštěním sobě i ostatním a uzavřením minulosti se vám velmi uleví. Naučte se vnímat přítomný okamžik, žijete tady a teď a je jen na vás, jestli se budete trápit věcmi, které nejdou změnit, nebo je ze svého života propustíte a znovu k vám přijde radost a smích. Pokud se vám to nedaří, zkuste se soustředit na činnosti a věci, které vám dělají radost.

Pětka Vody může také připomínat, jak je důležité umět vyjádřit své pocity a emoce. Pokud vás někdo zranil nebo zklamal, najděte odvahu hovořit o svých citových potřebách a nezapomeňte, že máte kolem sebe spoustu lidí, kteří vás rádi vyslechnou, poradí i utěší.

Čtěte také: Dokonalá souhra: Tři hvězdné páry, které se k sobě skvěle hodí podle znamení horoskopu

Tato karta může také symbolizovat touhu po změně. Možná vám právě tato situace, ve které se nacházíte, otevřela oči a vy zatoužíte po změně. Nebojte se tu změnu uskutečnit, najděte odvahu hledat nové cesty a příležitosti. Odpoutejte se od negativních pocitů a hledejte nové směry a cíle. Tato karta pro vás může být znamením nového začátku a nové naděje ve vašem životě.

Sdílejte článek
Štítky bolest emoce karty výklad karet výklad z karet andělské karty andělské poselství poselství andělů