Poselství andělů pro středu 24. května: Láska přeje zadaným i nezadaným

AURA - Týdenní horoskop od 22.5 - 28.5

Toužíte-li prožít lásku jako z románu, pak dnes by vás mohla opravdu potkat. Štěstí v lásce přeje zadaným i nezadaným. Co dalšího vzkazují andělské karty?

Karta pro dnešní den: Nová láska

Jak už samotný název karty napovídá, ve vzduchu je cítit láska. Pokud se vám dlouho nedařilo nějakou nalézt, dnes se na vás usměje štěstí, váš rytíř na bílém koni je na cestě a vypadá to, že vztah, který dnes navážete, bude dlouhodobý. Spolu s novým partnerem vám do života vstoupí i noví přátelé, se kterými si budete rozumět hned při prvním setkání. Nebojte se vystoupit ze své komfortní zóny, odměna bude sladká.

Jestliže už ve vztahu jste, pak vám tato karta připomíná, že na vztahu je potřeba stále pracovat. Ohlédněte se za několika posledními dny a týdny a vyhodnoťte si, kolik času věnujete sobě, kolik rodině a kolik partnerovi. Nezanedbáváte jej trošku na úkor práce či dětí? Vyhraďte si pro sebe jeden večer v týdnu, který bude jen váš a je jen na vás, co společně podniknete. Můžete jít do kina, na rande, na procházku nebo koncert. Společné zážitky ve vás zažehnou novou jiskru lásky.

Čtěte také: Vidíte často stejné symboly? Zjistěte, co znamená srdce, kruh a další obrazce

Dnešní den prostě přeje lásce, flirtování a romantice, tak si ho užijte. Pozor si však dejte na žárlivost, která by se mohla objevit jako blesk z čistého nebe a dočista vás ohromit. Než se pustíte do prohledávání partnerových věcí nebo telefonu, zapracujte na svém sebevědomí. Jakmile to uděláte, žárlivost jako mávnutím kouzelného proutku zmizí. Naučte se druhým důvěřovat, bez důvěry není možné vybudovat žádný vztah. Máte-li s důvěrou z jakéhokoliv důvodu problémy, požádejte o radu odborníka.

Do vašeho života přichází čas změn, a to jak v rovině osobní, tak v rovině pracovní. Možná se dnes dozvíte, že ve vaší firmě budou snižovat stavy. Ale nezoufejte, vás se výpověď týkat nebude, a pokud ano, pak velmi rychle naleznete práci novou, která vás bude těšit a naplňovat.

Sdílejte článek
Štítky láska vztah žárlivost výklad karet výklad z karet andělské karty andělské poselství poselství andělů karta dne