Poselství andělů pro středu 28. června: Odolejte pokušení v podobě půjček, hrozí problémy

Jestliže právě teď řešíte nějakou složitou finanční situaci, zkuste si s ní poradit, aniž byste si brali půjčku. Není na to vhodná doba. Co dalšího vzkazují andělské karty pro dnešní den?

Karta pro dnešní den: Ego

Karta Ego nabádá, abyste se zamysleli nad svým chováním, rozhodnutími a motivacemi a zjistili, jak na tom jste. Je vaše ego příliš dominantní, nebo naopak neustále hledáte potvrzení svých rozhodnutí a uznání od ostatních?

Možná máte pocit, že jste v některých oblastech vašeho života uvízli a nemůžete se hnout dál. Jednoduše máte strach pohnout se z místa, bojíte se udělat rozhodnutí, protože se obáváte následků. A je jedno, jestli jde o pracovní záležitosti, vztah nebo přátelství. Nezůstávejte stát na místě dlouho, zkuste se na svou situaci podívat s pozitivním nadhledem a uvidíte, že se řešení objeví prakticky okamžitě.

Čtěte také: Lunární kalendář na 26. týden: Pozor na prochladnutí, hrozí záněty ledvin

Chystáte-li se na dovolenou, vybírejte takové destinace, které si můžete dovolit. Není vhodná doba na to brát si půjčku na cokoliv, velmi těžce byste ji spláceli a mohli se kvůli lehkovážnosti dostat do zbytečných problémů. Vždyť i u nás je spousta krásných míst, která stojí za vidění, důležité není kam, ale s kým. Pokud budete s lidmi, se kterými je vám dobře, užijete si volné dny úplně všude.

Zamyslete se také nad tím, jestli nejste až příliš zaměření sami na sebe. Dopřáváte dostatečnou péči také svým blízkým? Pokud máte rezervy, napravte to. Zajděte na návštěvu za rodiči i prarodiči, vezměte rodinu na zmrzlinu nebo na výlet. Dejte pozor na to, abyste nenaplňovali vaše vlastní potřeby na úkor druhých bez ohledu na důsledky.

Jaký bude tento týden podle karet Helen Stanku?

Sdílejte článek
Štítky půjčka výklad karet andělé andělské karty andělské poselství poselství andělů karta dne

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 5. 2024

Dnes máte šťastný den, Berani. Možná dostanete nějakou nečekanou výhru, třeba šek poštou nebo vám zvýší plat či vás povýší v práci. To je přesně to, v co jste doufali, abyste si zlepšili životní styl. Nezblázněte se. Peníze investujte moudře a vyděláte ještě více. Když je utratíte najednou, za pár let toho moc nebudete mít.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.