Poselství andělů pro středu 3. května: Přichází velké změny i nové výzvy

AURA - Týdenní horoskop od 1.5 - 7.5

Dnešní karta vás nabádá, abyste se připravili na změny, které k vám přicházejí. Čekají vás velké výzvy, které však s pozitivní myslí snadno zvládnete. Co dalšího vzkazují andělské karty?

Karta pro dnešní den: Devítka vzduchu

Devítka vzduchu symbolizuje odvahu a rozhodnost při řešení problémů. Tato karta vás povzbuzuje, abyste se nezalekli výzev a vystoupili ze své komfortní zóny. Devítka vzduchu vás také učí, že je důležité umět přijmout zodpovědnost za své činy a nést následky svých rozhodnutí.

Čtěte také: Nejvíc sexy vlastnosti podle horoskopu: Kozorozi jsou dominantní, Berani vášniví

Pokud vás čeká nějaké zásadní rozhodnutí, pečlivě zvažte všechny dostupné informace předtím, než učiníte zásadní kroky. Právě teď je však velmi důležité myslet pozitivně. Negativní myšlenky a očekávání toho nejhoršího vás zbytečně brzdí ve vašem rozletu, navíc mohou být strůjci špatných rozhodnutí a následných problémů. Takže dnes více než kdy jindy dbejte na příjemné myšlenky. Pokud se vám nedaří je navodit, snažte se trávit čas s pozitivními lidmi, dopřejte si meditaci nebo se vydejte do přírody, která má léčivé účinky.

Tato karta může být také předzvěstí velkých změn, které k vám přichází. Nezalekněte se jich a pusťte se do nových výzev. Naučte se přizpůsobit novým situacím a buďte otevření novým způsobům myšlení. Pokud se v noci budíte ze snů, zkuste si je nějakou dobu zapisovat a později se k nim vrátit, možná k vám přichází nějaká zpráva, kterou ještě nedokážete rozklíčovat, ale za nějaký čas vám může dát naprosto přesný smysl.

Mohlo by vás zajímat: Čínský horoskop na rok 2023: Co nás čeká v roce vodního Zajíce? Láska a větší porozumění

Devítka vzduchu je kartou nezávislosti. Povzbuzuje vás, abyste se nechali vést vlastním vnitřním hlasem a důvěřovali si. Věřte, že jste schopni splnit všechny výzvy, které vás čekají, sami a nezávisle.

Sdílejte článek
Štítky horoskop výklad karet výklad z karet Andělé andělské karty andělské poselství poselství andělů karta dne