Poselství andělů pro středu 31. května: Na cestě je dobrá zpráva a možné je povýšení

AURA - Týdenní horoskop od 29.5 - 4.6

Ať už jste v uplynulých dnech řešili cokoliv, dnes se karta obrací a přichází k vám jen samé dobré zprávy. Šéf vám může nabídnout vyšší pozici a ve hře je také těhotenství. Co dalšího předpovídají andělské karty na dnešní den?

Karta pro dnešní den: Císařovna

Karta Císařovna je symbolem síly, autority a mateřství. Představuje ženskou energii ve své nejplodnější a nejvýraznější formě. Tato karta vás upozorňuje, že v sobě máte kreativní sílu a umělecké schopnosti, které byste měli rozvíjet, aby vás jednou mohly živit.

Andělské karty vám připomínají, že jste obklopeni plodností a hojností. Pokud máte nějaké nesplněné sny, právě teď je ten nejlepší čas na to, začít si je plnit. Čeká vás náročná práce, ale vy mějte na paměti, že i cesta je cíl. Nezapomínejte ke své práci přistupovat s láskou a pokorou a užívejte si každý drobný úspěch.

Čtěte také: Neřesti podle horoskopu. Víte, jak v horoskopu poznáte sklony k žárlivosti?

Co se týká vztahů, tak vám tato karta vzkazuje, že ať už řešíte cokoliv nepříjemného, složitého a komplikovaného, na cestě je dobrá zpráva a vězte, že všechno dobře dopadne. Toužíte-li po miminku, i to k vám může velmi brzy přijít. Věnujte svůj čas rodině a blízkým, v jejich společnosti se budete cítit nejlépe. Pokud jste se dlouho neozvali rodičům nebo prarodičům, udělejte to hned dnes, je jim smutno a chybíte jim.

V práci se nebojte důvěřovat svým schopnostem. Jste velmi dobře schopni vytvářet a vést vlastní projekty nebo týmy. Je však důležité, abyste se pohybovali sebejistě a pevně stáli za svými rozhodnutími. Pokud vám šéf dnes nabídne vyšší pozici, přijměte ji. Ačkoliv vás mohou zaplavit pochybnosti, zda na novou práci stačíte, vězte, že ji zvládnete hravě a spokojenost bude na všech stranách.

Sdílejte článek
Štítky výklad karet výklad z karet andělé andělské karty andělské poselství poselství andělů karta dne