Astročlánky

10. července 2023 06:30

Petra Martišková

Poselství andělů pro týden od 10. července: Vymaňte se ze starých vzorců a omezení

Máte pocit, že jste ve svém životě uvízli na místě a nemůžete se pohnout dál? Pak vězte, že právě teď máte jedinečnou příležitost vše změnit. Je čas vymanit se ze starých vzorců a začít jinak. Co dalšího vzkazují andělské karty pro tento týden?

Karta pro tento týden: Obnova

Karta Obnova symbolizuje konec projektu, křižovatku cest i uzdravení těla i duše. Zároveň vás vyzývá k tomu, abyste věnovali větší péči svému tělu a zdravému životnímu stylu, vaše tělo volá po změně, tak mu naslouchejte.

Možná jste právě dokončili velmi náročný projekt, možná jste ukončili dlouhodobý vztah a nyní jste se ocitli na křižovatce a musíte se rozhodnout, jakým směrem se vydáte. Není však čas na zbrklé a neuvážené jednání. Na chvíli přestaňte řešit, co bude, a přezkoumejte a přehodnoťte svůj dosavadní život. Je něco, co byste rádi udělali, ale dosud jste k tomu neměli odvahu? Pak teď máte jedinečnou šanci chytit příležitost za pačesy a vrhnout se do života, o jakém jste vždy snili.

Čtěte také: Červenci podle numerologie vládne pětka: Přináší svěží vítr a možná i změny

Tato karta symbolizuje také druhou šanci. Možná se vám nabízí příležitost začít znovu nebo se vymanit ze starých vzorců a omezení. Přijměte tuto příležitost a otevřete své srdce novým možnostem. Pokud dostanete v práci nabídku na rekvalifikaci, neváhejte a vrhněte se do toho. I když vám to teď příliš nedává smysl, časem zjistíte, jak moc důležité to pro vás bylo. Možné je také povýšení nebo nabídka úplně nové práce.

Můžete mít pocit, že ve vašem životě se nic zásadního neděje a vy tolik toužíte po nějaké změně, že až příliš tlačíte na pilu. Zkuste volné dny využít k odpočinku a přemýšlení, kam byste se chtěli posunout v životě dál. Možná zjistíte, že to, po čem tolik toužíte, není zrovna to pravé. Pokud jste řešili nějakou právní záležitost, můžete být v klidu, vše se vyřeší ve váš prospěch.

Jaký bude tento týden podle výkladu karet?

Sdílejte článek
Štítky výklad karet výklad z karet andělé andělské karty andělské poselství poselství andělů

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.