Astročlánky

4. července 2023 06:59

Anna Kopečková

Červenci podle numerologie vládne pětka: Přináší svěží vítr a možná i změny

Čísla a jejich vibrace nás ovlivňují celý život. Spočítejte si své osobní měsíční číslo a zjistěte, jak se vám bude podle numerologie dařit v červenci, sedmém měsíci roku 2023.

Podle numerologie vychází na letošní červenec číslo 5 (vznikne sečtením čísla měsíce července, což je 7, se všemi čísly letošního roku, tedy 7 + 2 + 0 + 2 + 3 = 14 a 1 + 4 = 5).

Pětka je nejdynamičtější ze všech čísel numerologického cyklu. Představuje změnu, rozmanitost, cokoli jiného než každodenní rutinu. Na jednu stranu je to fajn, kdo by nechtěl vnést do života trochu svěžího větru. Na druhou stranu je dobré mít tuto energii trochu pod kontrolou, abyste zbytečně nezahodili něco, na čem jste dosud usilovně a možná dlouho pracovali. Berte raději pětku jako příležitost vnést do svých životů víc originality, kreativity, rozmanitosti. Po červnu, který přinesl spolu se čtyřkou trochu disciplíny a řádu, to bude jistě vítaná změna.

Spočítejte si své osobní měsíční číslo

Každý z nás má své osobní nebo životní číslo, které ho ovlivňuje celý život. Chcete-li ale vědět, co konkrétního vám podle numerologie přinese letošní červenec, je potřeba vzít v úvahu i energii tohoto konkrétního období, tedy vibrace měsíce července i letošního roku. Proto si nejdříve musíte vypočítat své osobní měsíční číslo. To zjistíte, pokud si spočítáte své osobní roční číslo. Zní to možná složitě, ale je to velmi jednoduché. Začněte tím, že sečtete den a měsíc svého narození. Pokud vám vyjde dvojciferné číslo, opět jednotlivé číslice sečtěte, aby vám vyšlo číslo od 1 do 9.

Příklad:

Pokud jste se narodili například 16. července, tedy 16. 7.

Sečtěte 1 + 6 + 7 = 14

A dále pokračujte 1 + 4 = 5

K tomuto číslu přičtěte číslo letošního roku, což je 7 (vznikne sečtením všech čísel roku 2023 (2 + 0 + 2 + 3)

5 + 7 = 12

A dále pokračujte: 1 + 2 = 3

Osobní roční číslo je v tomto případě 3.

Nyní si spočítejte vaše osobní měsíční číslo tak, že sečtete vaše osobní roční číslo a číslo tohoto měsíce (červenec má číslo 7).

Tedy 3 + 7 = 10 (pokud vyjde dvojciferné číslo, obě čísla opět sečtěte, tedy 1 + 0 = 1)

Osobní měsíční číslo je v tomto případě 1.

Jakmile budete znát své osobní měsíční číslo, přečtěte si, co vás podle numerologie v červenci čeká:

Osobní měsíční číslo 1

Červenec přináší do vašeho života silnou vibraci, je čas konečně jednat. Co jste tak dlouho odkládali? Čemu jste se vyhýbali obloukem? Jaké důvody jste hledali, abyste něco nemuseli dělat? Právě teď je čas přestat otálet a konečně něco udělat. Jednička s sebou nese energii, vášeň, kreativitu a vy jste v té nejlepší pozici, abyste je mohli jakkoli využít. Nebojte se trochu zariskovat. A pokud stále hledáte směr, kterým se ve svém životě vydat, udělejte si konečně čas a zamyslete se nad tím, co vás opravdu baví, co umíte a co můžete světu nabídnout.

Jednička bývá někdy trochu neklidná, proto si hlídejte, že máte dostatek pohybu. Věnujte se nějakému sportu, sami nebo v týmu. Jednička bývá v numerologii také spojována se soutěživostí, tak ji klidně prokažte někde na sportovním hřišti.

Červenec 2023 je měsícem vhodným k posílení důvěry v sebe sama a získání nových zdrojů. Využijte toho.

Osobní měsíční číslo 2

Vy byste v červenci měli obrátit svou pozornost na rodinu, přátele a ty, kteří jsou pro vás v životě důležití. Po červnu, kdy bylo v centru pozornosti jen vaše já, je čas nasměrovat svůj pohled na ostatní lidi, kterými se obklopujete. Dvojka v numerologii přináší jemnost a díky tomu můžete být citlivější na potřeby druhých. Pravděpodobně tedy budete v červenci dělat všechno pro to, aby všichni kolem vás byli šťastní. A to může být trochu vyčerpávající.

Dvojka se také snaží vyhýbat konfliktům za každou cenu. Takže jakmile se na obzoru objeví nějaký náznak dramatu, co nejdříve vyklidíte pole.

V červenci máte možnost posílit ty nejintimnější vztahy. Jako kdybyste byli na toho druhého napojeni, budete přesně vědět, co cítí nebo po čem touží, což může váš vztah přenést na úplně jinou úroveň.

Ale nezapomeňte, že pokud dvojka udeří plnou silou, může být snadné se v tom všem úplně ztratit. Nezapomeňte tedy v červenci ani na vlastní zájmy, aktivity a koníčky.

Osobní měsíční číslo 3

Číslo tři se v numerologii pojí s tvůrčí energií, kreativitou, sebevyjádřením a také notnou dávkou charismatu. V červenci je pro vás ten správný čas, kdy se můžete dokonale vyjádřit, ukázat světu, co umíte. Neděste se, pokud budete mít tendenci odkládat podstatné věci, být trochu nezodpovědní. Nic se neděje, užijte si trochu bezstarostnosti a k tomu důležitému se vrátíte, až nastane ten správný čas.

A pokud budete muset být v práci, je právě teď ideální doba, abyste byli kreativnější, trochu vyjeli ze zajetých kolejí a zkusili přemýšlet jinak. Trojka vám v tom bude více než nápomocná, využijte toho. Nebojte se riskovat, i když vám vaše nápady budou připadat trochu šílené. Možná právě na takové váš šéf nebo kolegové čekají.

Osobní měsíční číslo 4

Čtyřka v numerologii představuje stabilitu, pracovitost a řád. Červenec tedy pro vás bude znamenat určitou rutinu a pravidelný rytmus. Připravte si svůj kalendář a začněte plánovat.

Vážně. Díky energii tohoto měsíce si můžete vytvořit každodenní rutinu, dělat pořádně práci, na které vám záleží. A také se důkladně starat o své tělo, dopřát mu dostatek toho správného pohybu a jídla, které ho bude pohánět a ne zpomalovat. Pokud jste člověk, který rutinu nesnáší, můžete to vnímat jako zoufalou nudu, ale berte to jako výzvu. Trocha disciplíny ještě nikomu neuškodila.

Osobní měsíční číslo 5

Těšte se v červenci na dobrodružství! Číslo pět je podle numerologie nejdynamičtějším ze všech základních čísel, přináší změnu, rozmanitost a svobodu. Pod jeho vlivem se můžete cítit trochu neklidní, může být předzvěstí, že změna je na obzoru. Váš život by se právě v červenci mohl změnit, nějaké věci pominou, ale objeví se nové příležitosti. Pokud změny nemáte rádi, může být pro vás tato doba poněkud znepokojující. Naopak ti, kteří změny vítají s otevřenou náručí, si budou letošní červenec náramně užívat.

Ať tak, či onak, pokuste se přijímat rozmanitost života a nasměrujte ji s pomocí čísla pět tak, abyste se cítili dobře. Čím víc se objeví trhlin ve vaší rutině, tím snazší pro vás bude přijmout změny, které život přinese.

Osobní měsíční číslo 6

Šestka je v numerologii považována za jedno z nejharmoničtějších čísel. Lze ho nazvat „mateřským“ číslem, neboť představuje lásku, harmonii, starostlivost. Je také v těsném spojení s domovem a bezpečím a přináší ideální dobu, kdy si můžete uvědomit, co pro vás váš domov znamená. Je pro vás bezpečným útočištěm? A pokud ne, proč? Jak se vám žije s ostatními členy domácnosti? Vycházíte spolu dobře? Dělíte se poctivě o starosti spojené s provozem domácnosti? Šestka nabádá k tomu, abyste právě v červenci napravili jakoukoli nerovnováhu, která kolem vašeho domova panuje.

Červenec bude i krásnou dobou, kdy si můžete vychutnávat prosté radosti života a sdílet je s těmi, na kterých vám záleží. Uspořádejte večeři pro dobré přátele nebo třeba pozvěte sousedy, které máte rádi, na ranní kávu.

U čísla šest se často přehlíží tvůrčí stránka. Nezapomeňte na to v červenci, dopřejte si trochu prostoru pro kreativní sebevyjádření. Možná sami sebe překvapíte talentem, který ve vás dříme.

Osobní měsíční číslo 7

Pro vás červenec představuje zpomalení. Odložte seznam úkolů stranou. Sedmička je připomínkou, že máte přestat tlačit na pilu a trochu zvolnit. Lidé s číslem sedm touží po hlubokém a skutečném poznání a to vyžaduje čas i energii. A vy byste si ten čas měli udělat právě během července. Vaše rodina přežije, když jí nebudete věnovat tolik pozornosti, tak to sami sobě dovolte. Nebojte se zrušit různé společenské schůzky.

Sedmička má tendenci přinášet touhu po větším osobním prostoru, než který si obvykle dáváme. Dopřejte si ho v červenci víc a snažte se necítit provinile kvůli tomu, že opouštíte na chvíli rodinu či přátele. Energie čísla sedm zase pomine a mohli byste později litovat, že jste ji dostatečně nevyužili.

Osobní měsíční číslo 8

Numerologové spojují číslo osm s bohatstvím a prosperitou. Neznamená to ale, že lidé s takovým číslem mají to štěstí a jsou bohatí. Toto číslo je spojeno také s tvrdou prací, disciplínou a také dobrým obchodním plánem, který přináší dobré výsledky. Takže v červenci můžete získat vše, po čem toužíte. Ale musíte se o to sami zasloužit. Je důležité mít ty správné kontakty, znát ty správné lidi a jednat ve správnou dobu.

V následujících 31 dnech se můžete soustředit na růst své kariéry, vyplatí se vám i strategické změny, které provedete ve svém osobním nebo pracovním životě.

Číslo osm také představuje rovnováhu. Počítejte tedy s tím, že to, co uděláte (ať dobré, či špatné), se vám stejnou měrou vrátí zpátky.

Osobní měsíční číslo 9

Po tvrdé práci v červnu je čas jít dál. Devítka je velkorysá, vznešená, zakončuje řadu základních čísel, která jsou před ní. I červenec tedy bude určitým zakončením toho, co bylo předtím, a uvolnění před zahájením novém cyklu. Nespěchejte. Dopřejte si čas, abyste mohli zhodnotit události několika posledních měsíců nebo třeba i let. A klidně si ty důležité napište na papír. Čeho jste dosáhli? Na co jste nejvíc hrdí? Čeho byste se měli vzdát, protože vám nic nepřináší? Zamyslete se nad tím, co vám udělalo v minulosti největší radost. Právě na to byste se měli v budoucnu zaměřit, ale snažte se být realističtí.

Pokud máte nepříjemný pocit ohledně vašich vztahů, práce nebo třeba úkolů doma, udělejte si ve všem pořádek. Zbavte se toho, co vás zbytečně tíží, uvolněte si prostor pro nové příležitosti, které jistě přijdou.

Zdroj: astrotalk.com

Co předpovídají na červenec karty Helen Stanku?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.