Astročlánky

17. července 2023 06:30

Petra Martišková

Poselství andělů pro týden od 17. července: Dejte svým blízkým najevo, že je máte rádi

Většina lidí se žene za úspěchem, ale zapomíná, že bez svých blízkých, přátel a stabilního zázemí, by se jim spousta věcí nepodařila. Dejte svým blízkým najevo, jak moc si jejich pomoci i toho, že stojí při vás, vážíte. Co dalšího vzkazují andělské karty pro tento týden?

Karta pro tento týden: Císař

Karta Císař je symbolem mužské energie a síly, představuje zkušenost, autoritu, stabilitu a ovládání. Znamená, že máte schopnost převzít vedení a ovládat situaci. Připomíná, abyste se nebáli a ujali se odpovědnosti za svůj život a svá rozhodnutí. Máte všechny potřebné schopnosti řídit svůj osud a prosazovat své cíle.

K tomu, abyste dosáhli svých snů, potřebujete pevné a stabilní zázemí. Dejte proto svým blízkým najevo, jak moc jsou pro vás důležití, co všechno pro vás znamenají a jak moc jste rádi, že je máte. Nezapomínejte, že i díky nim jste se dostali tam, kde jste. Bez jejich podpory by to nešlo. A tak jim nezapomeňte poděkovat.

Čtěte také: Horoskop lásky na červenec 2023: Beran bude žárlit, Štír může potkat někoho skvělého

Vděčnost je obecně něco, co byste měli praktikovat každý den. Zkuste si každý večer napsat tři věci, za které jste v životě vděční. Zjistíte, že máte mnohem víc, než si uvědomujete. Navíc s vděčností dosáhnete svých snů mnohem rychleji. Do života vám může vstoupit muž, který bude velmi rázný, autoritativní a energický, který vás možná v první chvíli bude odrazovat svou intenzivností, ale když mu dáte šanci, aby se projevil, zjistíte, že v něm můžete najít skvělého parťáka i rádce pro život.

V pracovní oblasti na vás čeká úspěch a možné je také povýšení. Vedení je si velmi dobře vědomo, jak dobrého pracovníka ve vás má. Nebojte se vyjádřit svůj názor, máte dostatek znalostí a v tuto chvíli není na místě, abyste jen slepě poslouchali, co říkají ostatní. Postavte se za své názory a budete velmi mile překvapeni reakcí okolí. Přijmou je totiž s nadšením a uznáním. To vám ukazuje, že máte naslouchat svému vnitřnímu vedení a intuici.

Co nás čeká v tomto týdnu podle výkladu karet Helen Stanku?

Sdílejte článek
Štítky výklad karet andělé andělské karty andělské poselství

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.