Poselství andělů pro týden od 3. července: Nezadané čeká láska, zadané rozhovor o budoucnosti

Dny v tomto týdnu přejí jednoznačně lásce. Máte šanci potkat svou spřízněnou duši, zharmonizovat současný vztah i vyřešit všechny problémy, které vás trápily. Co dalšího vzkazují andělské karty pro tento týden?

Karta pro tento týden: Zamilovaní

Andělská karta Zamilovaní symbolizuje lásku, vášeň, romantiku a vzájemné vztahy. Přináší silné emoce i radost ze vzájemného propojení, ale také potřebu mít v životě vše v rovnováze.

Pokud jste nezadaní a toužíte po lásce, pak v těchto dnech se konečně můžete dočkat. Láska je na cestě, stačí jí vyrazit naproti. Vztahy, které navážete, mají předpoklad dlouhého trvání a vaše láska bude opravdová a velmi intenzivní. Možná až tak, že vás to samotné překvapí. Nejspíš už jste nedoufali, že takhle hluboký cit ještě někdy ucítíte. Nebojte se a jděte nové lásce vstříc, je to přesně to, na co jste tak dlouho čekali.

Čtěte také: Kde potkáte letní lásku podle horoskopu: Střelci při dobrodružství, Lvi na večírku

Zadané páry, které mají pocit, že už vztah není to, co býval, by se měly v těchto dnech zaměřit především na komunikaci. Naslouchejte svému partnerovi a nebuďte k jeho prosbám hlušší. A stejně tak se nebojte říct i vy svůj názor, jen to dělejte s láskou a pochopením. Hádky a spory ještě nikdy nikomu vítězství ve vztahu nepřinesly. Hledáte-li nové přátele, vyrazte do společnosti, přihlaste se na kurz tance nebo nějakého jazyka, lidi, které tam potkáte, se stanou součástí vašeho života na dlouhou dobu.

V práci se přestaňte držet zpátky a udělejte rozhodnutí, kterého jste se dosud obávali, ale jste přesvědčeni o tom, že je správné. Jedině tak se můžete ve vaší kariéře posunout o kousek dál. Mějte však na paměti, že toto rozhodnutí zásadně ovlivní vaši budoucnost, měli byste si jím být proto na sto procent jistí. Jestliže vás trápily nějaké zdravotní problémy, měli byste pocítit výrazné zlepšení.

Jaký bude tento týden podle karet Helen Stanku?

Sdílejte článek
Štítky láska karty výklad karet výklad z karet andělské karty andělské poselství poselství andělů

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.