Poselství andělů pro úterý 23. května: Podejte ruku k usmíření, hádky nic neřeší

AURA - Týdenní horoskop od 22.5 - 28.5

Jestliže jste měli v posledních dnech spory s rodinou, partnerem nebo přáteli, dnes vás andělské karty nabádají, abyste zakopali válečnou sekeru a podali ruku k usmíření. Co dalšího karty vzkazují?

Karta pro dnešní den: Hudba

Tato karta symbolizuje harmonii, kterou hudba přináší do vašeho života. Povzbuzuje vás, abyste využili sílu hudby jako prostředek, který pomáhá nalézt duševní a emocionální vyváženost. Věděli jste, že hudba má schopnost léčit a uzdravovat? Vyzkoušejte hudbu jako součást meditace.

Pokud jste v posledních dnech řešili nějaké náročné problémy ve vztazích nebo konflikty, pak dnes je vhodný den k tomu, abyste podali jako první ruku k usmíření. Zakopejte válečnou sekeru, život je příliš krátký na to, abyste ho promarnili spory a nepříjemnostmi. Uvidíte, že i druhá strana bude vaší nabídkou nadšená a vám se po dlouhé době uleví.

Přečtěte si také: Lenost, paličatost i ulhanost aneb Tři nejotravnější vlastnosti všech znamení

Karta Hudba symbolizuje inspiraci a povzbuzuje vás, abyste se otevřeli kreativitě a novým projektům. Vyzkoušejte něco nového, něco, co vás už dlouho lákalo, ale ještě jste neměli odvahu to uskutečnit. Dnes se vám bude dařit vše, nač jen sáhnete. Nebojte se své nápady přednést vedení, budete mile překvapeni jejich reakcí a možná i nabídkou vyšší pozice.

Čekají-li vás dnes zkoušky, nepříjemné schůzky nebo soudní jednání, pak vězte, že vše zvládnete na výbornou. Dnes se vám bude dařit i vyřizování na úřadech. Dopřejte si také odpočinek a odměnu třeba ve formě kávy s přáteli. Máte před sebou náročné pracovní období plné nových projektů, tak naberte síly.

Sdílejte článek
Štítky hudba meditace výklad karet andělé andělské karty andělské poselství poselství andělů karta dne