Poselství andělů pro úterý 9. května: Nevzdávejte se, odměna už je na cestě

AURA - Týdenní horoskop od 8.5 - 14.5

Možná máte poslední dobou pocit, že nic nejde tak, jak jste si naplánovali, že tvrdě dřete, ale odměna nepřichází, dnešní karta vás nabádá, abyste ve svém úsilí nepolevovali. Odměna je již na cestě k vám.

Karta pro dnešní den: Sedmička země

Sedmička země symbolizuje stabilitu, jistotu a bezpečí. Možná jste měli pocit, že ztrácíte pevnou půdu pod nohama, ale ten pocit je pryč, a přichází naopak uspokojení a spokojenost s tím, co máte a čeho jste již ve svém životě dosáhli.

Čtěte také: Dokonalá souhra: Tři hvězdné páry, které se k sobě skvěle hodí podle znamení horoskopu

Možná máte pocit, že neustále pracujete, snažíte se, ale odměna nebo splnění snu stále nepřichází. Rozhodně se dnes nevzdávejte, pokračujte v započaté práci, protože i když to ještě není vidět, odměna, která vás nadchne, je už na cestě k vám. Jste na správné cestě, jen vytrvejte.

Právě teď je ideální čas k tomu, abyste rozšířili své znalosti buď v oboru, ve kterém již pracujete, nebo se naučte něco úplně nového. Ať tak či tak, všechny své nově získané zkušenosti bohatě využijete. Pokud vám v práci nabídnou rekvalifikaci, neodmítejte ji, zbytečně byste se pak připravili o zajímavou pracovní pozici. Prostě je čas studia, tak se do něj vrhněte po hlavě.

Mohlo by vás zajímat: Spánek podle horoskopu. Která znamení by nevylezla z postele a která raději bdí?

Dnes se také zaměřte na své vztahy, a je jedno, jestli to budou vztahy milostné, přátelské nebo pracovní. Přijměte zodpovědnost za to, jak se k druhým chováte a vězte, že se vám vše dobré, co pro vaše vztahy uděláte, mnohonásobně vrátí zpět. Stejně to ale platí i v případě, že se ke svým blízkým nebudete chovat s úctou a respektem, pak vám vše vrátí stejnou mincí.

Budujte své vztahy a pracujte na nich, protože jsou pro vás zdrojem jistoty a bezpečí. Udělejte si také inventuru ve financích. Nevydáváte příliš mnoho peněz za zbytečnosti? Pokud ano, snažte se výdaje omezit, abyste později neřešili nedostatek financí.

Sdílejte článek
Štítky horoskop karty vztah finance výklad karet výklad z karet andělé andělské karty andělské poselství poselství andělů karta dne