Spánek podle horoskopu. Která znamení by nevylezla z postele a která raději bdí?

Kdo nikdy nezáviděl lidem, kteří usnou, sotva položí hlavu na polštář, je takovým člověkem sám. Spánek je biologickou potřebou a pro zdraví je nesmírně důležitý, ne každý si ho ale dopřává dostatek. Vzhůru nás může udržovat mnoho faktorů, jedním z nich je dokonce i znamení zvěrokruhu. Která jsou na tom nejlépe a která se naopak vyspí nejméně?

V dnešní hektické době se jen málokdo vyspí podle svých představ, spánek lidem mnohdy narušují také nedokončené povinnosti. Kdo podle horoskopu spí skvěle a kdo naopak není odpočatý ani po hodinách v posteli?

Největší spáči

Býk

Pro Býky je spánek velmi naplňujícím prožitkem. Nemají nejmenší problém jít do postele, co nejdříve to jde, a vylézt z ní, teprve až je to opravdu nezbytně nutné. Lidé narození v tomto znamení si vychutnávají i aktivity, které vedou k dobrému spánku – uvaří si dobrou večeři, zalezou si do vany, přečtou pár stránek oblíbené knížky a skočí do peřin. Pro Býky je postel jejich královstvím a spánek si rozhodně dopřát umějí.

Velkou věštbu na duben pro BÝKY si přečtěte ZDE.

Ryby

Ryby jsou snílci a rády bourají hranice mezi realitou a fantazií. A kde to jde lépe než ve snech? Spánek pro ně není jen možností pro rozvoj fantazií, ale také odpočinkem. Mají totiž tendenci stahovat na sebe problémy ostatních a po náročném dni si potřebují vydechnout tam, kde je nikdo neruší. Proto mají kvalitní spánek, který mnohdy bývá tak dlouhý a tvrdý, že bez budíku kromě noci klidně prospí i půl dne.

Co RYBY podle horoskopu čeká v dubnu, čtěte ZDE.

Váhy

Váhy si neumějí představit život bez rovnováhy. Svůj program umí přesně vybalancovat tak, aby si užily všechno, co je během dne čeká, včetně potřebného spánku. Před ulehnutím se musí cítit uvolněně a do postele chodit s vědomím, že co bylo nutné během dne splnit, je skutečně hotové. Lidé v tomto znamení si rádi pustí relaxační hudbu, provedou své hygienické návyky a složí hlavu na polštář. Právě rovnováha jim dopomáhá k perfektnímu spánku.

Jaký duben budou mít podle velké věštby VÁHY? To zjistíte ZDE.

Nejhorší spáči

Beran

Je pravděpodobné, že právě člověk narozený ve znamení Berana kdysi dávno řekl dnes již známou frázi „Vyspat se můžu v rakvi“. Tito lidé jako by se cítili silnějšími, jako by soutěžili o to, kdo dokáže být déle bez spánku, a přesto fungovat. Ačkoliv je pro ně spánek biologická potřeba jako pro kohokoliv jiného, považují ho za nudnou ztrátu času. Když už se pokoušejí usnout, mají hlavu plnou myšlenek na to, co v následujících dnech budou dělat.

Na co se BERANI mohou podle velké věštby těšit v dubnu, čtěte ZDE.

Blíženci

Blíženci mají rádi svobodu a spánek považují za nepříjemnou povinnost. Rádi se kochají okolním světem a řeší skutečné problémy, jejich mozky zkrátka potřebují neustálou stimulaci. Před spaním nemají žádnou zaběhnutou rutinu, mohou třeba okopávat zahrádku nebo sledovat dokument o sériových vrazích a je jedno, jestli to dělají v deset večer, nebo v jednu ráno. Ve spánku jim kromě jiného brání telefon, na kterém zvládnou strávit hodiny, aniž by si čas vůbec uvědomovali.

Přečtěte si velkou věštbu pro BLÍŽENCE na duben ZDE.

Panna

Sžíravý pocit, že všechny povinnosti, ideálně i ty na týden dopředu, musí být splněny. Přesně to brání lidem narozeným ve znamení Panny v dobrém spánku. Jsou ochotni bez nejmenšího váhání zkrátit dobu svého spánku a daný čas obětovat pracovnímu projektu nebo třeba sázení květin či plánování outfitů na celý týden. Panny jsou extrémně sebekritické, a pokud už ulehnou, přemýšlí nad tím, co mohly v uplynulém dni udělat lépe  i kdyby měly jen pocit, že daly číšníkovi v restauraci příliš malé spropitné.

Co podle velké věštby čeká PANNY v dubnu, čtěte ZDE.

Jak to mají znamení s jinými postelovými aktivitami:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.