Celebrity

17. února 2024 11:06

Tomáš Durčák

Představitel Gandalfa Ian McKellen a jeho o 54 let mladší přítel se rozešli

Sir Ian McKellen (84) se rozešel se svým výrazně mladším partnerem Oscarem Conolon-Morreyem. Britský herec, kterého proslavila role Gandalfa v trilogii Pán prstenů, s mladíkem randil zhruba rok a jejich vzájemná náklonnost dokonce zažehla spekulace o zásnubách.

Hercův vztah se zpočátku zřejmě vyvíjel skvěle, jeho mladý partner Oscar dokonce na sociální síti X.com prohlásil, že Ian je jeho „nová životní láska“. Britský list The Mirror však zveřejnil informaci, dle které se spolu oba muži rozešli a svou nadějně vypadající romanci ukončili.

Sir Ian McKellen se do Oscara Conolon-Morreye podle všeho „až po uši“ zamiloval v prosinci 2022 během jejich společné práce na pantomimě v divadle. Velké milostné vzplanutí však podle všeho vzalo za své a čtyřiaosmdesátiletý herec se s o 54 let mladším kolegou rozešel.

Daily Mail již dříve přinesl zpovědi blízkých přátel Iana, kteří mají údajně odjakživa pochyby o tom, že by se herecká legenda někdy dokázala opravdu usadit. „Oscar svým přátelům i rodině popisuje své velké plány s McKellenem. Dokonce jim řekl, že se podle něj zasnoubí. Mckellen ale neměl přítele 20 let. On opravdu není muž na ženění,“ měl na adresu vztahu prohlásit nejmenovaný herec.

Ian McKellen a Oscar (uprostřed) se seznámili při práci na vystoupení Mother Goose:

„Nechce, aby u něj doma žil další muž. Má rád společnost, když je zrovna na tour. Padnou mu do oka, ale stejně rychle, jako se do nich zamiluje, ho to zase přejde. A není možné, že až ho tenhle románek přejde, bude chtít mít tohohle chlápka u sebe doma,“ dodal tehdy zdroj. A jak vidno, trefil se přesně.

Ian McKellen v minulosti přiznal, že od chvíle, kdy se v roce 1988 veřejně přiznal ke své homosexualitě, je jeho život mnohem lepší. Nestihl se však nikdy svěřit svým rodičům, což ho dodnes velmi mrzí. Jeho matka zemřela, když mu bylo dvanáct, a otec odešel v hercových dvaceti dvou letech. „Nikdy jsem jim neřekl, že jsem gay. Neviděli ani žádné mé nejlepší role. Ale vzpomínám na ně pouze s potěšením,“ svěřil se McKellen v rozhovoru Jonathanu Rossovi.

Představitel Gandalfa Ian McKellen měl svého času nabídku hrát i roli Brumbála ve veleúspěšné sérii Harry Potter:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.