Celebrity

28. září 2023 13:39

Josef Šťastna

Osudová láska Harryho Pottera přivedla na svět miminko. Syn dostal zajímavé jméno

Britská herečka Bonnie Wright (32), kterou fanoušci ságy o čarodějnickém učni znají jako Ginny Weasleyovou, porodila své první dítě. Rozkošný syn dostal jméno Elio Ocean.

Výraznou herečku fanoušci znají jako Ginny Weasleyovou, která v kultovních filmech ztvárnila sestru Rona (Rupert Grint) a hlavně osudovou lásku hlavního hrdiny.

Bonnie Wright a její manžel Andrew Lococo, kterého si vzala v roce 2022 v Kalifornii, prožívají nejkrásnější chvíle svého vztahu. Dvojice prostřednictvím sociálních sítích informovala o tom, že se jim narodil kouzelný syn Elio Ocean.

Herečka ve zprávě pro fanoušky uvedla, že porod považuje za jednu z nejdivočejších věcí, které kdy zažila. Zároveň popsala, že se cítí skvěle. „Všichni jsme zdraví a šťastní, Andrew a já jsme zamilovaní do našeho slunce,“ napsala emotivně.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Jak dnes žije Rupert Grint z Harryho Pottera?

Jak se dnes mají hrdinové čarodějnické ságy? Podívejte se na video:

Sdílejte článek
Štítky láska Kalifornie Harry Potter herec Rupert Grint Bonnie Wright Ginny Weasleyová

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 10. 5. 2024

Něco, co si dnes přečtete, by mohlo mít dramatický dopad na váš život, Berani. Zvláštní pozornost věnujte psychologii snů. Možná najdete vysvětlení pro opakující se sny. Přesnost popisu by vás mohla zastavit a přimět vás k tomu, abyste si přečetli více. Jste právem zaujati, Berani. Při studiu této konkrétní oblasti se o sobě jistě dozvíte více.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.