Celebrity

28. září 2023 13:39

Josef Šťastna

Osudová láska Harryho Pottera přivedla na svět miminko. Syn dostal zajímavé jméno

Britská herečka Bonnie Wright (32), kterou fanoušci ságy o čarodějnickém učni znají jako Ginny Weasleyovou, porodila své první dítě. Rozkošný syn dostal jméno Elio Ocean.

Výraznou herečku fanoušci znají jako Ginny Weasleyovou, která v kultovních filmech ztvárnila sestru Rona (Rupert Grint) a hlavně osudovou lásku hlavního hrdiny.

Bonnie Wright a její manžel Andrew Lococo, kterého si vzala v roce 2022 v Kalifornii, prožívají nejkrásnější chvíle svého vztahu. Dvojice prostřednictvím sociálních sítích informovala o tom, že se jim narodil kouzelný syn Elio Ocean.

Herečka ve zprávě pro fanoušky uvedla, že porod považuje za jednu z nejdivočejších věcí, které kdy zažila. Zároveň popsala, že se cítí skvěle. „Všichni jsme zdraví a šťastní, Andrew a já jsme zamilovaní do našeho slunce,“ napsala emotivně.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Jak dnes žije Rupert Grint z Harryho Pottera?

Jak se dnes mají hrdinové čarodějnické ságy? Podívejte se na video:

Sdílejte článek
Štítky láska Kalifornie Harry Potter herec Rupert Grint Bonnie Wright Ginny Weasleyová

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.