Příběh velké lásky rozehrává turecký romanticko-komediální seriál Vůně jahod

Asli a Burak nemohou být z odlišnějších prostředí. Přesto se jednoho dne setkají a není to vůbec příjemné. Sledujte poutavý turecký seriál Vůně jahod v české premiéře od 13. ledna na Prima LOVE nebo už teď na prima+.

Děj tureckého romantického seriálu Vůně jahod začíná nečekaným setkáním půvabné usměvavé a dobrosrdečné Asli (Demet Özdemirová) a pohledného, ale namyšleného a vychytralého Buraka (Yusuf Çim). Jsou to dva protiklady, které vedou naprosto rozdílné životy a mají opačné názory.

Ona pochází z chudých poměrů, tvrdě pracuje a sní o tom, že se stane slavnou pekařkou dortů. Burak je rozmazleným nejmladším synkem z nejbohatší a nejváženější rodiny v celém Turecku. Když kvůli němu Asli přijde o práci v pekárně. Její kamarádka ji pak přesvědčí, aby se přestěhovala za novými příležitostmi. A kam jinam než do vyhledávaného letního resortu v Bodrumu! Asli se těší, že si může nejen vydělat, ale také užít parádní dovolenou na překrásném místě. Jenže mezitím dojde Burakovu otci trpělivost s tím, že se jeho syn chová pořád tak strašlivě nezodpovědně. Rozhodne se to řešit a posílá Buraka pracovat do nového rodinného hotelu. Asli a Burak se znovu setkávají v letadle a okamžitě se pohádají. Ale i když se oba zapřisáhnou, že toho druhého nechtějí už nikdy vidět, láska a osud už pro ně spřádají jiné plány. Burak totiž hned první večer předvede, že není jen zhýčkaný a nezodpovědný, ale že se umí zastat lidí po svém boku. Rvačka v nočním klubu však spustí sérii nečekaných situací, které vyústí v předstíraný vztah mezi Asli a Burakovým bratrancem Volkanem. A pravá láska se přitom může rodit někde úplně jinde…

Zajímavosti o seriálu Vůně jahod

  • Vůně jahod vznikla jako adaptace jihokorejského seriálu Dědicové.
  • Seriál má celkem 23 epizod.
  • Město Bodrum, kde se odehrává děj seriálu, je skutečné prázdninové letovisko na jihu Turecka, nedaleko řeckého ostrova Kós.

Herci:

Demet Özdemirová

Turecká herečka, tanečnice a modelka se narodila 26. února 1992 v městě Kocaeli. Zahrála si v seriálech Vůně jahod, Mezi světem a námi, Zasněná láska, Vyměněné životy nebo ve filmech Taktika lásky a Taktika lásky 2. Je nejmladší ze tří sourozenců. Její babička z matčiny strany byla bulharská imigrantka. Když se její rodiče rozešli, přestěhovala se s matkou do Istanbulu. S otcem se několik let nevídala, ale později se usmířili. Jejím bývalým manželem je herec a hudebník Oğuzhan Koç, se kterým se rozvedla tři čtvrtě roku po sňatku.

Yusuf Çim

Turecký herec, zpěvák, moderátor a model se narodil 26. září 1991 v Istanbulu. Zahrál si v seriálech  Vůně jahod, Servet, Akrep nebo Aldatmak. Je nejmladší ze tří sourozenců. Vystudoval herectví.

Ekin Mert Daymaz

Turecký herec a model se narodil 2. prosince 1990 v nizozemském městě Arnhem. Zahrál si v seriálech Vůně jahod, Hayat Sevince Güzel nebo Hayaller Ve Hayatlar. Studoval obor trenérství a fitness na Haliç University.

Mahir Günşiray

Turecký herec a režisér se narodil 10. srpna 1960 v Istanbulu. Zahrál si v seriálech Vůně jahod, Šahmaran, Pomsta nebo láska a ve filmu Deset dnů zlého muže. Jeho otcem byl známý turecký herec Orhan Günşiray. Vystudoval herectví na Státní konzervatoři v Ankaře. Na studia navázal na univerzitě v anglickém Leedsu. Od roku 1987 působí jako pedagog na různých univerzitách a soukromých vzdělávacích institucích. Kromě televizního a filmového herectví se věnuje také divadlu a působil jako ředitel divadelní scény, kterou založil. Je podruhé ženatý a má dvě děti.

Laçin Ceylanová

Turecká herečka se narodila 25. listopadu 1965 v Izmiru. Zahrála si v seriálech Vůně jahod, Yüz Yıllık Mucize nebo ve filmu Kdo zabil paní Winsleyovou? Kromě televizního a filmového herectví se věnuje také divadlu. Je zakladatelkou jedné z tureckých divadelních scén.

Murat Başoğlu

Turecký herec, moderátor, model a podnikatel se narodil 28. května 1968 v Izmiru. Zahrál si v seriálech Vůně jahod, Analı Oğullu nebo Makber. V roce 2017 obletělo celé Turecko šokující odhalení, že měl milostný poměr s vlastní neteří. V důsledku toho byl trestně stíhán a jeho manželka se s ním rozvedla. Skandál zároveň znamenal konec celé jeho umělecké kariéry.

Mine Tugayová

Turecká herečka se narodila 28. července 1978 v městě Konya. Zahrála si v seriálech Vůně jahod, Láska z donucení, Láska a nenávist Istanbulu, Vyměněné osudy nebo ve filmu Buď sama sebou. Věnuje se také divadelnímu herectví. Během středoškolských studií byla jednou z 13 studentů z patnáctičlenné třídy, kteří byli vyloučeni za nekázeň. Vystudovala herectví na Státní konzervatoři Istanbulské univerzity.

Gözde Kayaová

Turecká herečka se narodila 7. listopadu 1988 v městě Antalya. Zahrála si v seriálech Vůně jahod, Souboj s láskou, Ramo nebo ve filmu Deset dnů dobrého muže. Vystudovala katedru hudebního divadla Istanbulské univerzity.

Postavy

Asli Koçerová (Demet Özdemirová)

Mladá, chytrá, půvabná, dobrosrdečná a usměvavá dívka pochází z chudých poměrů. Tvrdě pracuje  a sní o tom, že se stane nejslavnější pekařkou dortů. Na první pohled se zamiluje do Volkana.

Burak Mazharoğlu (Yusuf Çim)

Rozmazlený nejmladší syn z nejbohatší a nejváženější rodiny v celém Turecku vyrůstal v naprostém přepychu. Odjakživa dostal všechno, co potřeboval nebo si přál. Je pohledný, ale také vychytralý a vůči ostatním se chová namyšleně.

Volkan Mazharoğlu (Ekin Mert Daymaz)

Burakův pohledný bratranec nejen dobře vypadá, ale také má rozum. Bývá vždy dobře naladěný. I když s Burakem vyrůstal, vzájemně si moc nerozumí a nevycházejí spolu. Zpočátku si vůbec neuvědomuje, že se Asli líbí, protože je zahleděný do někoho jiného.

Nihat Mazharoğlu (Mahir Günşiray)

Hlava rodiny Mazharoğluových a Burakův otec je jedním z nejbohatších a nejváženějších podnikatelů v celém Turecku. Je laskavý a velkorysý. Potrpí si na vyznávání tradičních hodnot.

Selda Mazharoğluová (Laçin Ceylanová)

Burakova matka a Nihatova čtyřicetiletá manželka má svého syna i manžela nesmírně ráda. Syna je zvyklá rozmazlovat a manžela miluje stále stejně, jako když se potkali. Chtěla by, aby se Burak oženil s dcerou její nejlepší kamarádky Elçin a pořád mu to předhazuje.

Sinan Mazharoğlu (Murat Başoğlu)

Nihatův bratr a Volkanův otec se před lety rozešel s manželkou a od té doby vychovával děti sám. Má je velice rád a nikdy se znovu neoženil. Ale tajně se schází s Elçin.

Elçin (Mine Tugayová)

Çağlina matka a Seldina nejlepší kamarádka je atraktivní čtyřicátnice, která úspěšně podniká v kosmetice. Je to chytrá a úspěšná žena. Pro zářnou budoucnost své dcery by udělala všechno.

Çağla (Gözde Kayaová)

Dvacetiletá Elçinina dcera je krásná a vždy tak pečlivě upravená, že vypadá jako panenka. Má milostný poměr s Burakem a chtěla by se stát jeho manželkou. Je připravená zlikvidovat každého, kdo by se jí v tom snažil jakkoliv zabránit.

Sdílejte článek
Štítky láska film Turecko Istanbul manželé herec herectví jahoda Demet Özdemirová Yusuf Çim

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 5. 2024

Dnes máte šťastný den, Berani. Možná dostanete nějakou nečekanou výhru, třeba šek poštou nebo vám zvýší plat či vás povýší v práci. To je přesně to, v co jste doufali, abyste si zlepšili životní styl. Nezblázněte se. Peníze investujte moudře a vyděláte ještě více. Když je utratíte najednou, za pár let toho moc nebudete mít.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.