Striptér Johnny: V devadesátkách show neměla úroveň, teď už neroztáčíme vrtulník

Striptér Johnny Horyna o kariéře

Josef Horyna, vystupující pod přezdívkou Johnny, je striptýzový tanečník a zakladatel pánské taneční skupiny MEN4QUEEN. Kluk z vesnice, který se vzdal své největší lásky, fotbalu, se rozhodl, že se vydá zcela novým směrem. Jak se vysokoškolský student k poněkud netradičnímu povolání dostal? Co na to říká jeho rodina? Je pro něj obtížné najít si vztah? To všechno prozradil v exkluzivním rozhovoru pro redakci Prima Ženy.

Jak jste se dostal k profesi striptéra?

Navedla mě k tomu sestra s kamarádkami, ale líbilo se mi to, už když jsem byl v Americe, kde mám část rodiny. V Česku jsem tancoval už ve vícero skupinách, ale MEN4QUEEN jsem založil s kamarádem. Dělám to už zhruba osm let a přišel jsem k tomu také ve chvíli, když jsem se zbavil mé největší lásky, a to fotbalu. Nadchlo mě to a chtěl jsem ukázat lidem, že se ten striptýz dá dělat i jinak.

Čtěte také: Prima LOVE zve všechny ženy na turné taneční skupiny MEN4QUEEN!

V čem se vaše show liší od těch ostatních?

Aktuálně připravujeme největší akci v Evropě, která se jmenuje Strip Story. Koná se 20. ledna 2024 v pražském Kongresovém centru a unikátní je především v tom, že se chceme odlišit od obyčejného striptýzu. Do show přidáváme divadelní i herecké prvky, neukazujeme všechno, ale určitě si všechny dámy přijdou na své.

Berete to jako práci nebo spíš jako koníček?

Momentálně je to spíš moje investice, ale beru to jako koníček. Myslím si, že každý, kdo chce dělat podobný typ práce, tak by to měl brát jako koníček a ty finance, které z toho jsou, jsou takovým příjemným bonusem.

Kolik vás ve skupině tancuje? Chodí na vás primárně dámy, nebo i pánové?

Nejdříve jsme začínali jako čtyřčlenný tým a momentálně je nás patnáct. Chodí na nás dámy, páry, ale i pánové.

Během show se zcela svlékáte, nebo to necháváte i na ženské fantazii?

Většinou se svlékáme do půl těla, ale záleží na klientovi, jak to požaduje. Obvykle je to ale do půl těla, děláme spíš takový sexy tanec. Nechybí tam komunikace s publikem, oční kontakt s ženami, sex-appeal a také nějaké efekty, jako je například polévání vodou.

Přečtěte si: Andrea Bezděková odhodila stud. Předvedla parádní show se striptérem

Mezi tanečníky jsou převážně heterosexuálové, nebo homosexuálové?

Homosexuály tam žádné nemáme, nebo o tom nevíme. Určitě proti tomu ale nic nemáme, všichni jsme heterosexuálové. Spousta z kluků má i dlouhodobější vztahy. Jsme tam tanečníci v rozmezí od dvaceti do čtyřiceti let. Co se pak týče národnosti máme tam tanečníka z Brazílie, Polska i Slovenska, ale většinou to jádro jsou Čeští šikovní kluci.

Je složité si při této práci najít dlouhodobý vztah?

Já si myslím, že obtížné to rozhodně není, ba naopak. Ženy po nás šílí, nejdůležitější je ve vztahu vzájemná komunikace a důvěra.

Musíte dodržovat přísnou životosprávu?

Snažíme se dodržovat životosprávu tak, že každý den cvičíme. Tréninky máme čtyřikrát do týdne, ve chvíli, kdy se blíží show, tak cvičíme denně. Jelikož máme profesionální smlouvy a naše těla nás živí, snažíme se nějak vypadat.

Přemýšlel jste, co byste dělal ve chvíli, kdy už na to nebudete mít věk?

Já si myslím, že to o věku vůbec není. Je to stejné jako ve sportu, také dokud to tělo dovolí a bude to na nějaké úrovni, tak to dělat lze. Každý musí být ale soudný a umět posoudit, zda na to opravdu má či nikoliv. Našemu nejstaršímu tanečníkovi je přes čtyřicet let a vypadá lépe než kdejaký dvacátník.

Co vás na tom baví nejvíce?

Baví mě, že je to něco výjimečného a zábavného. Už od filmu Magic Mike, kde hraje Channing Tatum, což je můj idol, jsem věděl, že se tomu chci věnovat. Rád bych se dostal do Las Vegas a tam vyzkoušel jeden z konkurzů. Baví mě na tom samozřejmě i to dámské publikum, které to dokáže ocenit a my jsme za to velmi rádi.

Jaký názor na to má vaše rodina?

Nikdy mi nic neřekli, ale byli se na mě podívat. Vyjádřili se jen tak, že ze mě chtěli mít sportovce nebo vzhledem k tomu, že jsem chodil na vysokou školu, kde jsem studoval fyzioterapii, tak fyzioterapeuta. Jejich pohled se změnil asi až ve chvíli, kdy jsme to začali dělat na vyšší úrovni. V devadesátých letech to přece jenom moc úroveň nemělo. Už to není jen o tom přijít a roztočit vrtulníkem.

Sdílejte článek
Štítky rodina tanec rozhovor show nahota vztah Česko tanečník striptér sex-appeal striptýz Jan Horyna

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 1. 5. 2024

Je frustrující, když práce stojí v cestě romantice a společenským aktivitám. Přesně to dnes cítíte, Berani. Vaše myšlenky jsou zaměřeny na večerní a víkendové aktivity, ale povinnosti máte na stole. Nezoufejte. Jednoduše si dejte závazek, že uděláte to, co se od vás očekává, a užijte si dnešní večer s jistotou, že jste splnili své povinnosti.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.