3 věci, které Kate Beckettové z Castla změnily život

Castla na zabití sledujete ve 20.15 na Prima love. I Kate Beckettová má svoje démony a zažila situace, které ji převrátily život vzhůru nohama a ovlivňují ji dodnes.

Co uvidíte v úterý večer na Prima Love? Castle bude mít před sebou smrt krásné ženy - herečky. Když je zabita slavná hvězda telenovel, zmizí její drahá kabelka. A zatímco Kate a její tým vyšetřují vraždu, soukromé očko Castle se pouští do pátrání po kabelce...

Teď se ale vraťme k okamžikům života nádherné kriminalistky, která má hodně za sebou.

Případ 1: Matčina smrt

Kdo ubil Johannu Beckett? To je otázka, která její dceru – Kate – trápila po většinu seriálu. Ostatně hlavně matčina vražda ji inspirovala, aby se stala policistkou. Postupem času záhadu rozlouskla. Vinu nese vlivný senátor, jehož paradoxně v jednom z dílů páté série měla za úkol chránit.

Případ 2: Castle

Chemie mezi nimi fungovala od prvního dílu, i když racionální Kate impulsivní a až trochu moc nafoukaný Castle maximálně pěkně dráždil. I díky tomu si fanoušci „užívali“ nejen postupné sbližování páru, ale také jejich slovní přestřelky.

Beckett samozřejmě absolvovala i jiná vztahová dobrodružství, to s Castlem se však zatím zdá jako osudové. Protiklady se zjevně přitahují. A pracovně jim to taky klape.

Případ 3: Vážné zranění

Pořádně dramatický závěr si scenáristé připravili při ukončení třetí řady. Na pohřbu kolegy zapleteného do případu vraždy Johanny Beckett totiž Kate postřelí sniper. Nešťastný okamžik je klíčový i pro vývoj jejího vztahu s Castlem – těsně před tím, než upadne do bezvědomí mu totiž vyzná lásku. Incident nakonec Beckett nejen postavil na čtvrt roku mimo službu, ale také ji i Castla podnítil, aby se odhalením toho, kdo tahá za nitky v případu Johanny Beckett, zabývali opravdu důkladně.

Jak se Kate popasuje s dalšími z velkých výzev svého života? A co na to Castle? Sledujte už dnes ve 21.20 na Prima love.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.