Co má Carrie v poslední epizodě Sexu ve městě na sobě?

Fenomén, který ženám ukázal, že se nemusí stydět za své sexuální životy. Sex ve městě začínal na konci devadesátých let a s velkou pompou v roce 2006 skončil. Vy si můžete dnes vychutnat třešničku na dortu. Poslední díl poslední série. Řekneme vám, co Carrie Bradshaw měla na sobě.

Carrie v poslední epizodě s názvem Američanka v Paříži 2/2 poznává, že život v krásné a okouzlující Paříži může být někdy i pěkně na nic, pokud vedle vás nestojí někdo, kdo vás miluje. Petrovsky je neustále zaneprázdněný svou přípravou na veledůležitou výstavu. Carrie je pro změnu neustále sama, a tak se snaží zabavit, jak jen to jde.

Paříž ovšem není město, s kterým by tak ráda randila stejně jako s New Yorkem. Zatímco v mrazivém New Yorku se její nejlepší kamarádky snaží vypořádat s vlastním životem. Samantha pokračuje s léčbou rakoviny a loučí se se Smithem, který odjíždí natáčet film. Snaží se mu a hlavně sama sobě namluvit, že je v pořádku, když její mladší přítel bude mít během filmování sex s kýmkoliv ho napadne. Samanthina filozofie se ovšem přestává zamlouvat i jí samotné. Mezitím Charlotte usiluje o adopci čínské holčičky a Miranda se rozhodne postarat o matku Steva, kterou postihl Alzheimer. Život čtyř nejlepších a nejslavnějších holek z New Yorku dostává trochu hořký nádech dospělosti, nicméně se šťastným koncem...

Poslední díl poslední série Sexu ve městě uvidíte dnes na Prima love ve 20.05

Sex ve městě je kromě příběhů single žen po třicítce také o módě. Jak Carrie jednou prohlásila, má ráda, když všechny svoje peníze vidí pěkně před sebou – v šatníku.

Móda Carrie Bradshaw

Carrie se v Paříži dala na klasickou retro eleganci. Černý úzce střižený kabát, který perfektně lemuje nabírané šaty. Elegantní kabát má Carrie Bradshaw od LaCroix a rudé šaty dodávající elegantní retro nádech vyšly z dílen Balenciaga.

Nikoho už nemůže překvapit, že lodičky má na svědomí Christian Laboutin a kabelku Judith Leiber.

Fatální baletní sukénka

Poslední scénu seriálu Carrie prožije v baletní zelenkavé sukni, kterou celý seriál také začal (pamatujete na úvodní znělku)?

Carrie má na sobě sukni značky Seafoam ballet dress, bronzové páskové boty Manolo Blahnik a bílý elegantní kožíšek od Marni; taška je značky Lezard.

Sex ve městě uvidíte dnes ve 21.50!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.