Krásné zlodějky na plátně i obrazovce!

Neal je bývalý podvodník, co dostal druhou šanci – pomáhá v New Yorku se zlořády přímo FBI. Ovšem tentokrát se k němu přikutálí oříšek… Svůdná zlodějka ho (možná) lanaří na šikmou plochu. Podlehne? Než to zjistíte, připomeňte si pár krásných zlodějek z filmového plátna i televizní obrazovky!

Další díl seriálu Ve službách FBI uvidíte ve středu od 20.15 na Prima Love.

Kočičí žena

První slavnou rolí Anne Hathaway byla novopečená princezna. Nejslavnějšími pak třeba (oscarová) Fantine v adaptaci Bídníků, Bílá královna v Burtonově Alence a říši divů, doktorka a astronautka Amelia Brand ve sci-fi Interstellar... A taky supersexy zlodějka Catwoman/Selina Kyle ve snímku Temný rytíř povstal, závěru batmanovské série pod režijní taktovkou Christophera Nolana.

Anne byla jako Catwoman náramná, ovšem role jí dala pořádně zabrat. Jednak byla kvůli ní (a kostýmu, jenž nosila) dlouho na dietě, druhak se učila i specifické kočičí pohyby. Ze spolupráce s Nolanem však byla i přesto nadšená, a tak patrně před kývnutím na účinkování ve zmíněném Interstallaru moc neváhala…

Zlodějka na oko

Kočka je (v prakticky každé roli) rozhodně také Catherine Zeta-Jones. Tentokrát mrkneme na její roli v kriminálce Past z konce 90. let. Tady si slavná Velšanka střihla zaměstnankyni pojišťovny, která se vydává za profesionální zlodějku, aby nastražila past na excelentního zloděje v podání Seana Conneryho… A jak už to bývá, trochu se to zvrtne.

Keiřiny začátky

Na přelomu tisíciletí ještě zůstaneme. Právě tehdy totiž mladičká herečka Keira Knightley natočila jeden ze svých prvních filmů – dobrodružnou televizní záležitost Princezna zlodějů. Ačkoliv dílko nepatří úplně k televizním majstrštykům, zhruba šestnáctileté Keiře jako dceři Robina Hooda to tam velice slušelo. A během natáčení se prý dokonce naučila střílet z luku.

Další díl seriálu Ve službách FBI uvidíte ve středu od 20.15 na Prima Love.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 16. 4. 2024

Pokud se dnes budete muset vypořádat se zklamáním, snažte se, aby vás to nezlomilo, Berani. Můžete obdržet dopis nebo telefonát, který vám přinese méně příznivé zprávy. Možná, že někdo, koho jste chtěli vidět, nebude moci přijít. Snažte se nenechat si tím zkazit náladu. Takové věci se stávají. Zaměstnejte se.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.