Love: Jak vypadají povedení tatínkové?

Je to jako sázka na jistotu. Odjedete na týdenní školení a necháte svého muže s dvěmi dětmi doma. Můžete se vsadit, že po týdnu už svoje děti a manžela ani nepoznáte. Prima love v pátek uvede film Sbohem, lásko, který předvede opuštěné tatínky...

V pátek na Prima love ve 20.15 uvidíte Donnyho, Dava a Vika, nejlepší kamarády, kteří mají dost společného: Všichni jsou rozvedení a mají problémy jak s bývalými ženami, tak s navazováním nových vztahů. Navíc musejí o víkendech pečovat o děti. Donny má problémy s teenagerskou dcerou Emmou...

Jaké to je vychovávat o víkendech svoje ratolesti? Single muži mají jednu obrovskou výhodu, na rozdíl od matek svých ratolestí nejsou tolik zahlceni denodenními starostmi, jako je vaření, praní, uklízení, a do toho se netrýzní životním cílem vychovat ze svého potomka nejlepšího člověka pod sluncem. Bylo by ale trochu nespravedlivé říct, že se muži nedokážou postarat o své děti. Dokážou, jen na to jdou trochu jinak: s radostí a hravostí.

Podívejte se na ty nejpovedenější tatínky:

1) Proč se obtěžovat s talířkem... a z kluka vyroste opravdový pohodář, na kterém můžete dříví štípat!

Pizza takto servírovaná? No problem! Foto: imgur.com

2. Často nasazují vlastní tělo, jen aby se dítko zabavilo... Hlavně když u toho nemusejí nic dělat.

Malování. Foto: imgur.com

3. A to je často unaví!

Hlídání. Foto: imgur.com

4. Muži kašlou na to, co by se mělo. Proč nenechat své nejmenší obléct si to, co opravdu chtějí nosit? Co na tom záleží, že učitelku ve školce trefí šlak... Hlavně to pak neříkej mamince!

Spidermani. Foto: imgur.com

5) Uvést syna do opravdového života, je pro každého tatínka povinností!

Každý ke svému. Foto: imgur.comSledujte životní boje tří nezadaných otců na Prima love ve filmu Sbohem, lásko! V pátek ve 20.15!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.