Celebrity

6. února 2014 22:00

Petra Kloidová

Nejslavnější spisovatelka přiznala chybu: Hermiona a Ron by spolu nebyli šťastní!

Nejmovitější spisovatelka na světě J. K. Rowlingová, která na svět přinesla příběhy Harryho Pottera, v nedávném rozhovoru přiznala, že v příběhu učňovského čaroděje udělala chybu. V tu chvíli ji zpovídala představitelka Hermiony...

Představitelka Hermiony Emma Watson hostovala jako šéfredaktorka čtvrtletního časopisu Wonderland. Časopis se snaží spojovat módu, kulturu a umění, proto si dnešní filmová hvězda v roli rozhodující osoby časopisu vybrala možnost udělat rozhovor s exkluzivním hostem. Kdo jiný by jí mohl dát rozhovor než nejmajetnější spisovatelka na světě J. K. Rowlingová, která si svoje soukromí od začátku své slávy extrémně střeží.

Rowlingová se přiznala, že během psaní posledního z knižních dílů Harryho Pottera byla pevně rozhodnutá, jakého partnera si vybere Hermiona. Jak sama přiznala, držela se zápletky, kterou si vymyslela na úplném počátku nápadu napsat knihu o čarodějném učni z Bradavic. Nápad o chlapci, který se dostane do kouzelnického světa, ji napadl během jízdy vlakem z Manchesteru do Londýna. V té době žila jako single rozvedená matka s malou dcerkou...

Vztah Hermiony a Rona byl mým přáním

„Vztah Hermiony a Rona byl naplněním mého přání. Tak jsem si to celé na počátku představovala. Z důvodů, které mají velmi málo společného s literaturou, a mnohem víc s tím, že jsem se za každou cenu držela zápletky, jak jsem si ji na začátku vymyslela, Hermiona skončila s Ronem." přiznala Rowlingová.

A není se čemu divit, na poslední knižní díly Harryho Pottera čekaly miliony čtenářů a fanoušků. Mediální masáž a mohutná fanouškovská základna musely vytvořit na samotnou autorku velký tlak (nemluvě o vydavatelství). Na první a možná i druhý pohled bylo jasné, že Harry Potter najde lásku právě u racionální Hermiony. J. K. Rowling nás však překvapila.

Emma Watson během rozhovoru nadhodila myšlenku, že by Hermiona s Ronem Weasleym doopravdy šťastná nebyla a autorka přitakává: "Já vím, omlouvám se. Je mi jasné, že někteří fanoušci budou naštvaní, ale mám-li být zcela upřímná, získala jsem s odstupem určitou perspektivu."

Prima love nabízí divákům možnost vyjádřit svoje pocity svým nejmilovanějším. Pošlete vzkaz přímo do televize!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.