Proč se Maura proháněla nahá na koni? 4 věci, které o seriálové Mauře netušíte

Někdo vraždil kvůli záhadné knize! Práce pro Mauru a Jane! Najdou si ale čas i na zábavu, Maura pořádá večeři, kde se má Jane setkat s jejím novým přítelem. Než si pustíte další díl, připomeňte si pár zajímavostí ze života slavné patoložky. Je prostě skvělá!

Další díl seriálu Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně uvidíte ve čtvrtek ve 20.15 na Prima love.

Dcera mafiána

Maura vyrostla v bohaté rodině, která ji jako dítě adoptovala. Jejím biologickým otcem je však irský zločinecký boss Patrick „Paddy“ Doyle a matkou dr. Hope Martin. Ta se v seriálu poprvé objevila ve třetí sérii a diváci tak zjistili, že jak Maura, tak Hope nakonec skončily u stejné profese – patologie. V seriálu nakonec nechybí ani Paddy, který má roli zrovna ve čtvrtečním díle.

Divné děcko

Minulý týden jsme psali, že Jane Rizzoli byla v dětství tomboy jak hrom. A i Maura měla své zvláštnosti – byla samotářská. V deseti letech odešla na internátní školu a spolužáci jí dokonce vymysleli nelichotivou přezdívku Maura – The Bore A, protože se domnívali, že je jejich velice chytrá spolužačka pořádně nudná. Ale to se sakra pletli!

Nahá na koni

Což ostatně dokázala i později svou protestní akcí na vysoké škole. Byla tu součástí jezdeckého týmu a jednou vyrazila na koni nahá na protest proti škrtům v rozpočtu. Hustá!

Mrtvé preferuje před živými

Maura miluje pitvání mrtvých lidí a pro svou práci je absolutně nadšená! Říká, že mrtvé preferuje před živými, kteří ji soudí nebo se jí smějí, nicméně během seriálu udělala přece jen, co se společenských schopností týče, značný pokrok!

V lásce však zatím mnoho štěstí neměla.

Zlomí se to?

Uvidíte ve čtvrtek ve 20.15 na Prima love.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 16. 4. 2024

Pokud se dnes budete muset vypořádat se zklamáním, snažte se, aby vás to nezlomilo, Berani. Můžete obdržet dopis nebo telefonát, který vám přinese méně příznivé zprávy. Možná, že někdo, koho jste chtěli vidět, nebude moci přijít. Snažte se nenechat si tím zkazit náladu. Takové věci se stávají. Zaměstnejte se.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.