Talenty a slabosti Kůstky ze Sběratelů kostí

Je skvělá a ultra schopná! Temperance Brennan aneb „Kůstka“ prostě stojí za to. Není divu, že příběhy slavné antropoložky běží už 10 sezon. Než si vychutnáte další díl, mrkněte na pár bonbonků týkajících se této sympatické dámy.

Domluví se všude

Ačkoliv je Temperance primárně orientovaná na přírodní vědy, génia v sobě nezapře a válí i v humanitní oblasti – ovládá totiž minimálně osm jazyků. Jaké? Nadaná dáma se domluví španělsky, francouzsky, latinsky, německy, norsky, japonsky – a pozor, dokonce také persky a čínsky.

Co ji inspirovalo?

Který film je pro Kůstku naprosto zásadní? Mumie z roku 1932! Právě tento snímek s excelentním Borisem Karloffem ji zavedl ke studiu antropologie.

Strašidelná přezdívka

Trochu hororová je i její středoškolská přezdívka – říkali jí totiž Morticia! Přezdívku podle hlavy Addamsovic klanu jí vynesla její záliba v pitvání mrtvých zvířat.

Z čeho má hrůzu

Ačkoliv je Kůstka ostřílená holka a přežila nejednu šlamastyku, existuje něco, z čeho má hrůzu přímo panickou – a to jsou hadi.

Fušuje i do umění

Kromě toho, že je skvělá vědkyně a domluví se řadou jazyků, patří Kůstka k těm šťastlivcům, kteří jsou i muzikální – skvěle totiž zpívá.

Ačkoliv zrovna tohle vystoupení zakončilo pořádné drama. Další díl seriálu Sběratelé kostí uvidíte od 20.15 na Prima love.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.